Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit mit gondol arról, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit mit gondol arról, hogy az életben felcserélődtek a szerepek a nők és férfiak között?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a fiúknak már a lábuk ujját se kell mozdítaniuk, ha szeretnének barátnőt. Egy fiút körberajongják a lányok, akkor is, ha az illető férfinak van barátnője. Egy lány még ha csinos is, akkor se lehet annyira sikeres. Most felhoznék egy saját példát is. Mikor volt barátom, ő tök átlagos volt, inkább már unalmas. Jól nézett ki, igaz, de azért nem volt egy olyan nagy hűha. Én is hasonló kaliberű vagyok, csak lányban, tehát külsőre egész jó (de azért nem az a szépségkirálynő), viszont belsőre teljesen más, sokkal többet megyek ide-oda, szeretek utazni, új dolgokat kipróbálni (ezért is szakítottuk részben a barátommal, mert nekem ő túl otthonülős típus volt és annyira nem is tudtunk beszélgetni, ő kevésbé volt olyan filozofikus, mint én). Őt mégis az egész kapcsolat alatt körbeugrálták a lányok, pedig ő mivel nem is volt kijárós típus, nem is kereste az ilyen lehetőségeket. Ezzel szemben, nekem nem voltak "udvarlóim", mondjuk annyira nem zavart, csak fura.

De nem csak saját magamon tapasztalom ezt, hanem a környezetemben szinte mindenhol ez van: iskolában, utcán, más közösségekben. A lányok folyton a fiúk után koslatnak... mintha teljesen felcserélődtek volna a jellemek a két nem között.

Ti nem tapasztaltátok ezt? Mit gondoltok? Bátran mondjátok, ha nem így, érdekel mások véleménye is.

2016. jún. 16. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? :D Te itt nem a férfiakról beszélsz, hanem a férfiak kb 5%-áról, akik jóképűek, izmosak és/vagy gazdagok.
2016. jún. 16. 14:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy én vagyok igénytelen, de ha csak a külsőt néznénk, nekem minden második-harmadik férfi bejön :D

Nyilván most nem azokról beszélek, akik kissé bénácskák, de az utcán velük kevésbé találkozom.... A férfiak nagy része szerintem tök jól néz ki. A túlzott izom visszataszító, a pénz meg másodlagos. Jó, ha van, de nekem nem lenne pofám máson élősködni.

2016. jún. 16. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Ott van az egyik porbléma gyökere, hogy a srácok-férfiak sokkal rafkósabbak lettek pár éve, de inkább a szellemi befolyásolás és kisebb-nagyon lelki terror szempontjából, az ilyenek nagy színészek is ugyanakkor. Nőként nagyon kell hegyezni a fülünket a nem logikus pasi szövegekre, az ok nélküli bókhullámokra, mert ezeknek is célja van. Itt jegyzem meg gyorsan, hogy ez az egyik jele annak, hogy a pasik nagyon elp..ncisodtak, mert ezeket a trükökket éppen a nők alkalmazták eddig évtizedekig.
2016. jún. 16. 14:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen! A nőies férfiakra csak úgy tapadnak a nők!
2016. jún. 16. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja én is alig tudok úgy végigmenni az utcán, hogy ne kergetne 5 playmate. Próbálok bujkálni előlük, de akárhova is megyek, mindig megtalálnak. Nem bírom én már ezt, komolyan mondom, alig tudok úgy mozogni, hogy valaki ne kérje el a számom. Ha meg sikerül, akkor éjjel helikopteren ereszkednek le, betörik az ablakomat, és beugranak, mert még nem láttak, majd kikötöznek és megerőszakolnak. Mentsetek ki innen, komolyan nem bírom :(
2016. jún. 16. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Vannak az olyan lányok akik nagyon nagyon "lányosak". Lányosan hüly@k, tudod. Ez szerintem rájuk illik. Meg persze vannak a normálisok is, és sok egyéb más típus is. Ő náluk inkább a régi felállás dukál, továbbá nem fognak azért leesni a székről mert 2 szép szeme van a fijúnak.
2016. jún. 16. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Engem a nők semmibe se vesznek, nem még futnak utánam... :D Az utcán rájuk mosolygok, de undorral elfordítják a fejüket. Miről beszélsz mégis? Ha én nem küzdök meg érte, akkor sose lesz barátnőm. Nem is volt még.

2016. jún. 16. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyt tévedsz, mert látsz egy jelenséget és rávetíted az egész sokaságra.

Az változott meg, hogy már csak a férfiak top 10%-át tekintik potenciális férfinak a nők, ergo a ti szemszögetekből nagyon megcsappant a "férfiak" száma, kénytelenek vagytok küzdeni érte.

A volt srácod esetében ott tévedsz, hogy nem volt átlagos. Te szeretnéd annak látni így utólag, de ez nem az érzelmeid vezérelte utólagos manipuláció függvénye, hanem objektív megfigyelés eredménye: ha körbeugrálják, akkor jó pasi és kész.

Engem sosem ugráltak körbe, tehát nem vagyok jó pasi.

Szóval amikor kijelented a fentieket, te úgy csinálsz, mintha minden egyes férfi a top 10%-ban lenne, de valójában csak ignoráld a 90%-ukat, akiknek alig vagy egyáltalán nincs kapcsolata nőkkel.

2016. jún. 16. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!