Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pár honnantól számít egynek? (pénzkérdés)
Ez szerintem, sem fair. Persze, hogy parkent közösen fizetik a reszüket (hogy hogyan rendezik egymas között, az mar az ö dolguk), de az akkor is 2/3. Igy lenyegeben a haveroddal feleztetek egymas között a lany utiköltseget. Erdekes lenne, egy forditott szituban hogyan latna a dolgokat.
Azert tul nagy feneket nem keritenek a dolgoknak. Valoszinüleg oka volt, amiert taxival mentetek es ha ez egy bulibol hazafele volt, ahol esetleg ittatok is, nem biztos, hogy szandekosan röviditettek meg többel, mint illene.
Bizony, ez suttyóság volt így.
Ennél már csak az volt nagyobb suttyóság, amikor még albérletet kerestem egy pár akarta kiadni az albérletük (tehát ők is albérlők voltak, csak a tulaj megengedte, hogy költségek csökkentése érdekében beköltözhessen még egy ember) másik szobáját, és már a hirdetésbe beleírták, hogy mivel ők egy pár, ezért minden költséget FELEZNI fognak a leendő lakótárssal.
Csak poénból megkérdeztem, hogy ugyan komolyan gondolták-e, hogy valaki majd kifizeti az egyikük albi díjának és fogyasztásának felét is? :D Választ nem kaptam :D
Jesszusom ez durva, bár az én tesóm is ilyen. Ha megyünk valahova, akkor fele-fele árban egyezünk meg, de azt nem számìtja bele, hogy hozza a barátnőjét is, aki persze semmit nem fizet, mert ő eszik/utazik abból, amit a tesóm fizet ki, ìgy rajtam több költsèg marad, hacsak nem viszek énis egy embert, aki fizeti helyettem xd
Egyébként mi is megyünk a barátommal motoros túrára a nyáron, beba .szna, hogyha csak egy emberre fizetnénk és akkor a másikunk meg csak úgy ingyen el lenne, csak azért mert együtt van a másikkal.
Néhányan azt hiszik, hogy ha többen vannak kedvezményesen csinálhatnak mindent, mintha a piacon lennénk, egyet fizetnek kettõèrt.
Szerintem nyugodtan megnondhattad volna, hogy fizesseki a csaj rèszèt is, bàr èn inkàbb nem is utazok a tesòmmal sehovà, az õ baràtnõjének nem lehet ilyet mondani, mert akkor jõn az, hogy mit is kèpzelek èn magamròl.
20/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!