Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem lenne pénzkérdés,...

Ha nem lenne pénzkérdés, bevállalnál egy sor plasztikai műtétet, hogy ne nézz ki rémesen gyerekek után?

Figyelt kérdés
3 gyerek után, miután 5 év alatt közel 40kg-t szedtem fel, végül adtam le, rettenetesen nézek ki. A melleim lógnak, mint az üres dohányzacskók, elég komoly kötényhasam van, és a combom is lötyög. Ezek a dolgok nem változtathatók meg edzéssel, sajnos. Viszont rettenetesen félek az altatásos műtétektől, szabályosan rosszul vagyok tőle. Főleg az ébredés utáni 2-3 napig tartó köhögés, hasfájás, és persze a szövődmények is félelmetesek. Anyagilag belefér, ilyen probléma nincs. Ti bele mernétek vágni? Még csak 36 éves vagyok, de így sem strandra nem lehet menni, de még az is nagyon gáz, hogy az ember öltözéskor betűri a farmerébe a hasát, rettenetes. Tanácstalan vagyok, ti mit tennétek a helyemben? Merjem vállalni? Ha szerintetek igen, Budapesten ti hová mennétek? Hol vannak jó, megbízható orvosok?
2015. máj. 20. 11:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha a helyedben lennék és mát nem akarnék több gyereket és nagyon zavarna a dolog, én bevállalnám. Nekem súlyfeleslegem nem maradt, de a melleim lógnak, a hasamon megnyúlt a bőr és csúnya. Sajnos nincs lehetőségem megcsináltatni, de ha lenne biztosan belevágnék. Nekem megérné az a pár nap/hét "szenvedés", hogy később jól érezzem magam a bőrömben.
2015. máj. 20. 11:15
 2/18 anonim ***** válasza:
En siman bevallalnam ha lenne ra keretem. Kicsit tartanek a dologtol de a vegeredmenyt tartanam szem elott. A mellemet csinaltatnam meg, nem szilikonoztatnam hanem csak felvarratnam h normalisan alLjon. Amugy milyen arakon csinalnak meg ilyeneket manapsag, mert azt mondom nem telik ra bar azt se tudom milyen osszegrol beszelek.
2015. máj. 20. 11:17
 3/18 anonim ***** válasza:
én is bevállalnám
 4/18 A kérdező kommentje:
Sok súlyfeleslegem volt gyerekek előtt és után is, de ettől már sikeresen megszabadultam, sokat kellett változtatni az életmódomon érte. És nagyon rosszul esik, hogy most már "késő", és már ezen nem tudok változtatni, semmilyen diétával vagy edzéssel. De félelmetes ez az egész, és elég sok helyen is van gond, azért ez ijesztő. Nem lehet, hogy jobb lenne elfogadnom, hogy ez van, mint a gyerekek mellett ilyesmit bevállalni? Mondjuk segítségem lenne arra az időszakra, szerencsés vagyok. De tele vagyok kétségekkel, hogy ez "megéri"-e, és ha gyulladás, szövődmény lesz, vagy bajom esik közben, a gyerekekkel mi lesz az én hiúságom miatt? :(
 5/18 anonim ***** válasza:
A súly nálam sem probléma, vékonyabb lettem mint babák előtt, de a mellem nekem is megereszkedett, úgyhogy ha a pénz nem lenne probléma, egy mellfelvarrást lehet hogy bevállalnék. Ha nálatok anyagilag megengedhető és a műtétek után jobban éreznéd magad, helyedben én is fontolóra venném. Persze vannak műtét mellett és ellen szóló érvek is, ezt neked kell átgondolnod. Beszélgess pároddal is, neki mi a véleménye, bár gondolom ő így is szeret ahogy most vagy.
2015. máj. 20. 11:18
 6/18 anonim ***** válasza:

Anyukámnak gyerekenként két év kellett a cicihelyreálláshoz.

Nekem az elsőnél egy, a másodikat még szoptatom.

A hasamat gyűlölöm.

Szóval simán bennelennék!

2015. máj. 20. 11:19
 7/18 A kérdező kommentje:

Ó, a párom igazán támogató. Elfogad így is, egyáltalán nincs probléma a házasságunkban, semmilyen téren. Ugyanúgy simogat és szeret, mint régen. Őt egyáltalán nem érdeklik ezek a dolgok, de azt mondta, ha erre vágyom, akkor anyagilag és érzelmileg is mellettem áll, szánjunk rá időt és pénzt és csináltassam meg, amit szeretnék. Én sosem voltam egy hiú ember, kifejezetten jó nőnek sem éreztem magam, ápolt, szerény nő voltam, vagyok. Soha az életben nem gondoltam volna, hogy eljutok arra a szintre, hogy plasztikai műtétekre gondoljak... mindig azon az állásponton voltam, hogy ez amolyan "sztármánia", és csak megfelelési kényszerből csinálják az emberek, vagy mert a testükből élnek, és akkor tökéletesnek kell lennie, stb. De most olyan helyzetbe kerültem, hogy már megértem, egy "átlagember" miért is kezd el ezen gondolkodni. Az is bennem van, hogy nem élhetem le a köv. cirka ötven évet ilyen gátlásokkal, hogy nem merek felvenni egy rövidnadrágot, vagy rosszul vagyok a gondolatra, hogy nyaralni, fürdeni megy a család...

De ha bármi gond lenne, sosem bocsátanám meg magamnak, hogy ilyen hülyeséget csinálok, és kockáztatom a családi harmóniát, betegséggel vagy maradandó károsodásokkal, stb.

Kár, hogy ez nem fekete vagy fehér. De látom, ti is értitek mire gondolok, ez jólesik. Az érzés, hogy nem vagyok egyedül.

2015. máj. 20. 11:25
 8/18 anonim ***** válasza:
jó de végülis nem nagy szilikoncsöcsöket akarsz,csak helyreállítani a bőrőd,melled a gyerekek előtti kinézetére. azért ez más. nézz utána a kockázatoknak,aztán dönst :-) ha nem lenne nagy kockázata,én bevállalnám,főleg,hogy van segítséged utána
2015. máj. 20. 11:28
 9/18 A kérdező kommentje:

Á, dehogy, implantátumról szó sem lenne, az sem zavarna, ha a fellvarrás után esetleg kisebb lenne a mellem. CSak ne érjen a hasam közepéig...

A hasamnak sem kell kockásnak lennie, csak a felesleges bőrtől szabadulnék meg.

A combomon nem tudom lehet-e segíteni, belső combon rettenetesen néz ki, de ha ez lenne az egyetlen bajom, amin nem lehet javítani, már boldog ember lennék.

Köszi, hogy írtatok, mérlegelek, mérlegelek.

Esetleg van itt olyan, akinek volt ilyen műtétje? Milyen hatása lett az életedre? Egyáltalán a kockázatok mennyire lehetnek súlyosak? Azon túl, hogy az altatás veszélyes, izmot nem érint a beavatkozás gondolom, nem tudom. Ezt csak személyesen orvostól lehet megérdeklődni, ugye?

2015. máj. 20. 11:56
 10/18 anonim válasza:
Én bevállalnám- sőt, már be is vállaltam, túl vagyok rajta! És boldog, elégedett vagyok, hogy megtettem!
2015. máj. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!