Ha nem lenne pénzkérdés, bevállalnál egy sor plasztikai műtétet, hogy ne nézz ki rémesen gyerekek után?
Itt vagyok 27 évesen, van két gyerekem, és igen belevágnék ha lenne rá keret. Lógnak a melleim, és a hasam is csúnya.
Engem nagyon zavar.
Nekem másfajta plasztikai műtétem volt, még a gyerek előtt. Másfél órás volt.
Ha tényleg jó altatóorvossal dolgozik, akkor semmilyen torokfájdalom nincs utána. Sőt, az altatással nekem egyetlen gondom az volt, hogy a reggeli műtét közben annyira kipihentem magam, hogy éjjel végig ébren voltam és szénné untam magam.
A sebészemet nagyon tudom ajánlani. Jó szakember, nem a pénzért csinálja (nagyon tele van páciensekkel, reklámra se kell költenie, egymásnak adják a számát). Ha valami kockázatos, akkor lebeszél róla. Csak azért nem műt, hogy keressen rajta.
Régi, összeszokott, profi csapattal dolgozik, nekem kizárólag pozitív tapasztalataim vannak az egészről.
Igen, utána fáj, de ez minden műtétre igaz. Viszont felírnak erős fájdalomcsillapítót, abból a napi adag eléréséig annyit kapsz, amennyit kérsz. Nekem izmot is vágtak, a fájdalomcsillapító úgy elnyomta, hogy nem éreztem a fájdalmat utána.
Konzultáció/kontroll előtte és utána is ingyenes, akárhányszor mehetsz, évekkel később is. Az első találkozásnál jó egy órát beszélget veled, megvizsgál, meghallgat és ezek függvényében tanácsot, ajánlatot ad. Ezzel hazamehetsz (írásbeli tájékoztató is van) és bármikor felhívhatod őket, ha a műtét mellett döntesz.
Arra figyelj, hogy sok jó plasztikai sebész van az országban, de van 2-3 hentes is. Sok páciensüket láttam, iszonyú roncsolást csináltak. Őket nagyon el kell kerülni, mert politikus-jellegű megnyerő modoruk van, de szakértelem sajnos nincs mögötte, se felelősségvállalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!