Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem lenne pénzkérdés,...

Ha nem lenne pénzkérdés, bevállalnál egy sor plasztikai műtétet, hogy ne nézz ki rémesen gyerekek után?

Figyelt kérdés
3 gyerek után, miután 5 év alatt közel 40kg-t szedtem fel, végül adtam le, rettenetesen nézek ki. A melleim lógnak, mint az üres dohányzacskók, elég komoly kötényhasam van, és a combom is lötyög. Ezek a dolgok nem változtathatók meg edzéssel, sajnos. Viszont rettenetesen félek az altatásos műtétektől, szabályosan rosszul vagyok tőle. Főleg az ébredés utáni 2-3 napig tartó köhögés, hasfájás, és persze a szövődmények is félelmetesek. Anyagilag belefér, ilyen probléma nincs. Ti bele mernétek vágni? Még csak 36 éves vagyok, de így sem strandra nem lehet menni, de még az is nagyon gáz, hogy az ember öltözéskor betűri a farmerébe a hasát, rettenetes. Tanácstalan vagyok, ti mit tennétek a helyemben? Merjem vállalni? Ha szerintetek igen, Budapesten ti hová mennétek? Hol vannak jó, megbízható orvosok?
2015. máj. 20. 11:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tényleg? Kérlek, mesélj kicsit, milyen volt! Azt olvastam egy honlapon (Bár ezer féle van), hogy egy hasplasztika akár 2-2.5 óra hosszú is lehet. Ez nekem nagyon soknak tűnik altatásban. Nem viselt meg? Milyen volt utána a gyógyulás? Hol csináltattad meg? Bocsáss meg, hogy lerohantalak, de őszintén érdekel a téma, és örülök, hogy jött valaki, aki már átélte.
2015. máj. 20. 12:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia! En is bevallalnam. Ha anyagilag belefer, akkor siman.
2015. máj. 20. 12:09
 13/18 anonim ***** válasza:
azzal ne foglalkozz mennyit altatnak. nekem kb a boka csavarozásom törés után volt annyi, vagy nem tudom már de hát altatásban úgyse érzed az időt nem veszed észre
2015. máj. 20. 12:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Itt vagyok 27 évesen, van két gyerekem, és igen belevágnék ha lenne rá keret. Lógnak a melleim, és a hasam is csúnya.

Engem nagyon zavar.

2015. máj. 20. 12:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem másfajta plasztikai műtétem volt, még a gyerek előtt. Másfél órás volt.

Ha tényleg jó altatóorvossal dolgozik, akkor semmilyen torokfájdalom nincs utána. Sőt, az altatással nekem egyetlen gondom az volt, hogy a reggeli műtét közben annyira kipihentem magam, hogy éjjel végig ébren voltam és szénné untam magam.

A sebészemet nagyon tudom ajánlani. Jó szakember, nem a pénzért csinálja (nagyon tele van páciensekkel, reklámra se kell költenie, egymásnak adják a számát). Ha valami kockázatos, akkor lebeszél róla. Csak azért nem műt, hogy keressen rajta.

Régi, összeszokott, profi csapattal dolgozik, nekem kizárólag pozitív tapasztalataim vannak az egészről.

Igen, utána fáj, de ez minden műtétre igaz. Viszont felírnak erős fájdalomcsillapítót, abból a napi adag eléréséig annyit kapsz, amennyit kérsz. Nekem izmot is vágtak, a fájdalomcsillapító úgy elnyomta, hogy nem éreztem a fájdalmat utána.

Konzultáció/kontroll előtte és utána is ingyenes, akárhányszor mehetsz, évekkel később is. Az első találkozásnál jó egy órát beszélget veled, megvizsgál, meghallgat és ezek függvényében tanácsot, ajánlatot ad. Ezzel hazamehetsz (írásbeli tájékoztató is van) és bármikor felhívhatod őket, ha a műtét mellett döntesz.

Arra figyelj, hogy sok jó plasztikai sebész van az országban, de van 2-3 hentes is. Sok páciensüket láttam, iszonyú roncsolást csináltak. Őket nagyon el kell kerülni, mert politikus-jellegű megnyerő modoruk van, de szakértelem sajnos nincs mögötte, se felelősségvállalás.

2015. máj. 20. 13:20
 16/18 A kérdező kommentje:
ÉRdekelne a dokid elérhetősége, egy beszélgetés még nem döntés, szívesen megismerném. Ha gond itt nyíltan (bár szerintem nem), akkor priviben :)
2015. máj. 20. 13:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Én bevállalnám, sőt tervezem is, hogy ha abbahagyom a szoptatást, akkor megcsináltatom a melleimet. Alkatilag nincsenek szép melleim, nagyon gátlásos voltam miattuk mindig is. Most meg már 15 hónapja szoptatok és még nem akarja abbahagyni a lányom, ez se tesz nekik túl jót :) Párom szerint jó így, neki tetszenek, őt kell meggyőznöm még.
2015. máj. 20. 14:44
 18/18 anonim válasza:
Dr. Pór Ferenc plasztikai sebész Budapesten a Perfect- Form Kft név alatt futó magánrendelésén! A legjobb! Szívből ajánlom! Menj el hozzá egy konzultációra (teljesen ingyenes), és mindent el fog mondani!
2015. máj. 24. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!