Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy jó női test? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy jó női test? Mit gondoltok, férfiak?

Figyelt kérdés

Kinek mi tetszik,? Sportos testalkat vagy inkább gömbölyű? Nagy fenék, vagy kicsi formás? Magas vagy alacsony? Mellek? Ilyesmikre gondolok.

Tudom, a külső csak egy része az összhatásnak, de érdekel, hogy nagyságrendileg mi az általános a férfiak körében.

Köszi a válaszokat! :)

2016. jún. 12. 10:31
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Na, a 27-es linkje is pompás test, csak azt a fejet kéne cserélni...
2016. jún. 12. 15:14
 32/39 A kérdező kommentje:

azt.. fura :)

Nagyon hasonlítok arra a testalkatra, mint amit az utolsó linkelt be, mégis a nálam vékonyabb lányok a nyerők általában. Nem panaszkodom, mert így is sok férfinek tetszem, fogyózni se szeretnék, meg vagyok elégedve magammal. De a vékonyabb jobb, ez tény.

2016. jún. 12. 15:18
 33/39 anonim ***** válasza:

Spec én sem jövök be mindenkinek, 158 centivel és 45 kilóval.

A barátom tökéletesnek lát, más meg lehet túl vékonynak.

Sokfajta ember van, sokféle ízléssel. :)

2016. jún. 12. 15:22
 34/39 anonim ***** válasza:

Fel kéne fogni végre, hogy mi férfiak sokféle nőt találunk vonzónak, sőt ha nem vagy elhízva és minimális szinten igényes vagy a higiéniádra, akkor lesz közülünk bőven érdeklődő.

(Vö. a nőkkel, akik soha nem tudnak emberszámba venni egy alacsony pasit...)

2016. jún. 12. 15:26
 35/39 anonim ***** válasza:

Ugyan.. az a nő,akit belinkeltem (Salma Hayek) tökéletes! Nem vézna,még is vékony,szép mellekkel és formás alakkal. Szerintem ez a perfect. Vagy esetleg ez: (csak a szexi,formás csípő miatt)

[link]

2016. jún. 12. 15:45
 36/39 Titusztitusz ***** válasza:
Na...Visszanéztem erre a kérdésre egy kicsit, és jót mulattam azon, hogy mint ahogy az várható volt,valszeg néhány hölgynek MÁR MEGINT,MÁR MEGINT a "elevenébe vágott az", amiket írtam...Mármint azon igények kapcsán, hogy "milyen is számomra az ideális női forma"...De már az is valami, hogy örjöngések helyett mostanság már beérik a hölgyek csak azzal, hogy jól leszavaznak...Na...Már azért ez is fejlődés, ahogy mondani szokás...Viszont azt továbbra sem értem, hogy MIÉRT okoz az némely asszonyságnak akkora "frusztrációs tényezőt", hogy ennek a "Titusztitusznak", milyen a "női ideálja"??? Gondolom, ha azt írnám, hogy a "rusnya,görbe lábu,lapos fenekü, mell nélküli nők az eseteim", akkor azzal meg lenne elégedve mindig az itteni hölgytársadalom...Dehát ilyet nem fogok sohasem írni, mivel ez esetben akkor hazudnom kellene...Inkább akkor szavazzanak le mindig, minthogy bármikoris hazugságokba keveredjek...
2016. jún. 12. 18:29
 37/39 anonim ***** válasza:

35-ös

Salma Hayek valóban szuper nő, tényleg 9-10-es kategória, de mondjuk ilyen adottságokkal millióból egy nő születik.

A mostani linkelt képed is egy mezei angyalszerű nő, akiből soha nem lesz épkézláb nő, akivel le lehet ülni sörözni egy Balcsiparton, túrázni Királyréten vagy rábírni, hogy vasalja már ki a te ingeidet is, ha ráér.

Szóval azért "normális" nőkről beszéljünk, akikkel lehet élvezni is, vagy minimum élni az életet és nem született szobadíszek.

Őszintén nem hiszem, hogy te csak ilyen kaliberű nőkre gerjedsz vagy csak ilyenekkel jönnél össze.

A kérdés nem a tökéletes női testről szólt, hanem a jóról. Fogd fel úgy, hogy a kérdező, egy hús-vér nő, szeretne támpontot kapni valamihez.

2016. jún. 12. 18:40
 38/39 anonim ***** válasza:

Inkább magasabb, 170 feletti.

Kissé ovális vagy hosszúkásabb fejszerkezet, középhosszú vagy hosszú hajjal. Nem túl távol ülő és nem is közel ülő mandula szemekkel, egyenes vagy nagyon pici törés lehet az orrban, csókos, vastagabb ajkak és pici, kifonomult állal. Homokóra alkat, keskenyebb derék, szélesebb csípővel, pici pocak lehet, és irtó szexi, ha van a derekánál hátul két bemélyedés szélén. Egyenes a tartása, kihúzza magát, nem gond ha kicsi vagy közepes mellek társulnak ehhez. Lábai hosszúak, egyenesek, kissé izmos vádlikkal és combokkal. Feneke kerek, feszes, pörge picit hátrafele, nem baj, ha nem tökéletesen feszes, izgató, ha rácsapok és picit belöyög. Térdei kifinomultak, nem csontosak nagyon, ahogy bokáig sem, az pedig kecses is legyen. Lábafejei arányosak, nem csontos a nagylábujja alatti rész, lábujjai formásak.

2016. jún. 12. 18:48
 39/39 anonim ***** válasza:
Ha a lábujjai csontosak az nagy tragédia? :)
2016. jún. 12. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!