Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy jó női test? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy jó női test? Mit gondoltok, férfiak?

Figyelt kérdés

Kinek mi tetszik,? Sportos testalkat vagy inkább gömbölyű? Nagy fenék, vagy kicsi formás? Magas vagy alacsony? Mellek? Ilyesmikre gondolok.

Tudom, a külső csak egy része az összhatásnak, de érdekel, hogy nagyságrendileg mi az általános a férfiak körében.

Köszi a válaszokat! :)

2016. jún. 12. 10:31
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
Gömbölyű alatt nem a ducit értem :D hanem hogy kevésbé feszes, tehát nagyobb a testzsírszázalék, viszont emiatt teltebb, ívesebb vonalai vannak
2016. jún. 12. 10:32
 2/39 anonim ***** válasza:
Kecskere kaposztat :D
2016. jún. 12. 10:53
 3/39 anonim ***** válasza:
62%
Alacsony, gömbölyű, formás, de nem kövér, nagyobb mellek.
2016. jún. 12. 10:59
 4/39 anonim ***** válasza:
66%
Hát, én ismertem egy lányt, akinek tökéletes teste volt. Kis aranyos cicik, kis formás fenék, és amúgy vékony volt (nem anorexiásan), valamilyen szinten sportos. Magasságra legyen olyan 165-170 cm.
2016. jún. 12. 11:05
 5/39 Titusztitusz ***** válasza:
10%
Nekem személy szerint a "sportosan gömbölyű" hölgyek szoktak a legjobban tetszeni...Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de vannak ilyen alkatu hölgyek...Akik egyik részröl sportosak, izmos lábuak,és feneküek, de ugyanakkor ezek az izmos formák mégis puhák, és jól markolhatóak...A fenék tekintetében a közepesen nagy hátsókat szoktam ideálisnak tartani...Azaz ami átmenet a kis, almányi hátsó, illetve a szakajtónyi méretü fenék között...A magas nőket nagyon nem csípem, inkább az alacsonyak az eseteim...Pl. a 160-170 körüli hölgyek...De kedvelem a 150-160 közötti hölgyeket is nagyon...A 175 felettieket már nagyon nem szoktam díjazni...Mellekben a minnél nagyobb mellek az ideálisak a számomra, de azért, ha amúgy helyes egy hölgy, akkor elmegy még a közepes, vagy kis mell is, de azért ahogy mondani szokás,VALAMENNYI, azaz valamennyire "markolható" melle azért jó ha van az álltalam szimpatikusnak talált hölgynek...A totál lapos nőktöl undorodni szoktam mindig...Nagyjábol ennyi...(És akkor szokás szerint jöhetnek a dühös fúriák őrjöngései, a lepontozások, és a "nincsenek neked kicsit túlzó igényeid?", meg "mit gondolsz te magadrol,meg kinek képzeled magadat?" típusu toporzékolások a portál női közönsége részéröl...Már hozzászoktam mindezekhez a hasonló kérdések kapcsán adott válaszaim esetében, úgyhogy beletörődően várom akkor az esetleges reakciókat...)
2016. jún. 12. 11:10
 6/39 anonim ***** válasza:
91%

Titusz! Az elvárások, igények rendben. Merjél nagyot álmodni!

Akkor mi a francnak hagyom ki minden este a vacsorát ha itt mindenki a gömbölyű formákat szereti! Nem ez a tapasztalat.

2016. jún. 12. 11:17
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Az a jó női test, ami megfelelően funkcionál, sokáig meghálálja ha vigyázol rá és nem hagy cserben, a többi csak maszlag.
2016. jún. 12. 11:23
 8/39 Titusztitusz ***** válasza:
0%
6-os...Szerencsére nem szükséges "nagyot álmodnom", mivel a feleségem a mai napig is pont az a kategória, amit leírtam...
2016. jún. 12. 11:27
 9/39 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon szerencsés vagy! Pláne Ő!
2016. jún. 12. 11:29
 10/39 anonim ***** válasza:
90%

#6 nem a zsírosan gömbölyű formákat szeretik,hanem a sportosan gömbölyűt.Pl:

[link]

2016. jún. 12. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!