Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy jó női test? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy jó női test? Mit gondoltok, férfiak?

Figyelt kérdés

Kinek mi tetszik,? Sportos testalkat vagy inkább gömbölyű? Nagy fenék, vagy kicsi formás? Magas vagy alacsony? Mellek? Ilyesmikre gondolok.

Tudom, a külső csak egy része az összhatásnak, de érdekel, hogy nagyságrendileg mi az általános a férfiak körében.

Köszi a válaszokat! :)

2016. jún. 12. 10:31
1 2 3 4
 21/39 Titusztitusz ***** válasza:
21%
De azért én bízok abban, hogy a 13-as hozzászóló álltal belinkelt hölgy az VALÓDI, és nem pedig manipulált formákkal rendelkezik...Ellenkező esetben egy világ omlana össze bennem...(Még szerencse hogy nincsenek nőhiánybol adódó problémáim, mert ellenkező esetben azt hiszem, hogy képes volnék arra a fotóra heteken-hónapokon keresztül, napjában húszszor is kirázni a szerszámomat...)
2016. jún. 12. 12:29
 22/39 anonim ***** válasza:
81%
Van aki egy ilyen manipulált testű luvnyát idealizál.
2016. jún. 12. 12:30
 23/39 anonim ***** válasza:
61%

Ti hol laktok, hogy nem láttok ilyen nőket? Hasonló vagyok két gyerek szülése és +20 év tapasztalat után.

Ez nem genetika meg plasztikai sebész kérdésemhanem a rendszeres szex és tresz mentes életé, -nem kell azon agyalnom, hogy a férjem fiatalabb nők után koslat, mert minden este itthon "vacsorázik"

Az egészséges étel és a rendszeres aktív szex fiatalít, feszesít és elsárkányosodás ellen is véd!

Hozzá kell tegyem terhesen és betegen sem kacsintott félre a párom, tehát meg érdemli, hogy konzerváljam magam míg csak lehet...

2016. jún. 12. 12:56
 24/39 anonim ***** válasza:
#kérdése, hanem
2016. jún. 12. 12:58
 25/39 anonim ***** válasza:

#13-link nekem is jó,csak vékonyabb combokkal!

De nem csak az alkat számít, én szeretem a fehér bőrt, zőld szemet, akár szeplőket, valódi vörös hajat! Fanatikus vagyok.

Utolsó-szerencsés a férjed!

2016. jún. 12. 13:11
 26/39 anonim ***** válasza:

# 23

Tényleg nem kötekedésből, de azért szívesen megnézném egy fotón, hogy mennyire felel meg a valóságnak, hogy a 10-es által belinkelt nőhöz "hasonló" az alakod.

Mert a "hasonló" azért igen tág fogalom. Én is írhatom, hogy hasonló alakom van (mert vékony a derekam, a csípőm széles és formás a fenekem a sok sporttól), csak attól még nem lesznek ilyen arányaim, mert ez - és ezt szerintem te is tudod - baromira nem általános, és ha nem is lehetetlen természetes módon, igen ritka.

2016. jún. 12. 13:20
 27/39 anonim ***** válasza:

Van olyan ismerősöm, akinek ilyen az alakja.

Kérdező, nekem az ilyen alak tetszik:

[link]

2016. jún. 12. 13:30
 28/39 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem, hogy hogyan jött divatba a kentaursegg...

Egyrészt nevetséges ha valakinek külön életet él a feneke, másrészt meg úgy változtatgatják az "alaktrendeket", mintha az olyan könnyen cserélhető lenne mint a próbababán a ruha.

2016. jún. 12. 13:40
 29/39 anonim ***** válasza:
#28 Én köpök a trendekre, nekem mindig is az ilyen alkat jött be.
2016. jún. 12. 14:25
 30/39 anonim ***** válasza:

Kentaur segg xD szakadok

Én meg,maradok ennél a tipusnál... alacsony,karcsú,de még sem vézna... és bizony ez nem kuriózum,mert a barátnőm is így néz ki.

[link]

[link]

Szóval nekem a mai trendi vaskosabb és molettebb,gömbölyded formájú nők bocsi,de nagyon nem... pláne nem az a lufisegg.Kész vicc,már már komikus az egész.De kinek a pap kinek a papné.

2016. jún. 12. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!