Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy jó női test? Mit gondoltok, férfiak?
Kinek mi tetszik,? Sportos testalkat vagy inkább gömbölyű? Nagy fenék, vagy kicsi formás? Magas vagy alacsony? Mellek? Ilyesmikre gondolok.
Tudom, a külső csak egy része az összhatásnak, de érdekel, hogy nagyságrendileg mi az általános a férfiak körében.
Köszi a válaszokat! :)
Hát nem tudom.. ez a kép ,amit belinkeltél természetellenesen irreális.. ez most jött divatba 1 éve. Nem! Az ilyen undoritóan aránytalan seggeket nem szeretjük!Pláne ,ha egy ilyen vékony kiscsajon van... Hogy néz már ki??
F28
Nem tudom, hogy hogy nevezik azt, ami az én ízlésem. Elsőre úgy írnám le, hogy "curvy", de a google eredmények erre a szóra csak kb 25%-ben jönnek be.
A sportos biztosan nem jó, szóval valahol a kettő közt.
A lényeg, hogy széles csípő, karcsú derék, szép bőr, talán a ma divatosabbnál vastagabb combok.
Thx mate, bár sztem ez is retusált kép. Egy ilyen beállásnál biztos gyűrődik a dereka és látszik a lány karján, hogy nem sportol(ami annyira nem gáz), viszont mintha némi narancsbőrt, bőrhibát utómunkával tüntettek volna el róla, szóval az eredeti képet kéne megnézni, de előre megmondom, hogy nekem ez a test úgy is tökéletes volna.
Így él a fejemben a Nő, ahogy az eredeti tervrajzon szerepelt vala. (+-5%)
10- eske. Sportolok én rendesen.
Rendszeresen futok. Izmos is vagyok. A vascsorát is kihagyom ha kell. Az általad belinkelt formát két szép fenékimplantátummal el is érhetném...na kösz. Ma este abáltszalonna lesz, ecetes almapaprikával.
A 10-es hozzászóló által belinkelt kép szerintem is jó eséllyel manipulált, vagy esetleg implantátum.
Pár hónappal ezelőtt többször belinkelt valaki egy fotót egy hasonló arányokkal rendelkező nőről (igen karcsú derék, nagy, kerek, formás fenék), utána hosszasan folyt a vita, hogy lehet-e valós, aztán egyszer valaki megtalálta a neten és belinkelte a kérdéshez a photoshopos verzió előtti, eredeti fotót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!