Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy jó női test? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy jó női test? Mit gondoltok, férfiak?

Figyelt kérdés

Kinek mi tetszik,? Sportos testalkat vagy inkább gömbölyű? Nagy fenék, vagy kicsi formás? Magas vagy alacsony? Mellek? Ilyesmikre gondolok.

Tudom, a külső csak egy része az összhatásnak, de érdekel, hogy nagyságrendileg mi az általános a férfiak körében.

Köszi a válaszokat! :)

2016. jún. 12. 10:31
1 2 3 4
 11/39 Titusztitusz ***** válasza:
0%
9-es...A nők területén én mindig szerencsés voltam hála az égnek...És mindig értetlenkedve és megbotránkozva szoktam olvasni ezen a portálon is pl. a sok lúzer örökös síránkozásait, hogy mennyire nem szerencsések a párkapcsolatok,meg a nők területén...Meghogy nincs nőjük...Az ilyesmi teljességgel érthetetlen a számomra...Hogy miként történhet ilyesmi bárkivel is...
2016. jún. 12. 11:50
 12/39 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem tudom.. ez a kép ,amit belinkeltél természetellenesen irreális.. ez most jött divatba 1 éve. Nem! Az ilyen undoritóan aránytalan seggeket nem szeretjük!Pláne ,ha egy ilyen vékony kiscsajon van... Hogy néz már ki??

F28

2016. jún. 12. 11:50
 13/39 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom, hogy hogy nevezik azt, ami az én ízlésem. Elsőre úgy írnám le, hogy "curvy", de a google eredmények erre a szóra csak kb 25%-ben jönnek be.

A sportos biztosan nem jó, szóval valahol a kettő közt.

A lényeg, hogy széles csípő, karcsú derék, szép bőr, talán a ma divatosabbnál vastagabb combok.

[link]

2016. jún. 12. 11:52
 14/39 Titusztitusz ***** válasza:
30%
Hű 10-es...Én az álltalad fellinkelt hölgyet annyira nem díjaznám, mivel azért ez a kategória a jellegzetesen "izmosan gömbölyü"..."ZSÍR" NÉLKÜL...De az IGAZÁN JÓ FORMÁK szerintem az olyan formák, ahol egy olyasmi alkatu hölgyön, mint amilyent belinkeltél, még van némi "zsírtartalék" is...És ettöl az izmos hátsó pl. olyan puhává válik, mint a kelt tészta...Hm...Az ám az igazi, nem a "keményen gömbölyű" formák...
2016. jún. 12. 11:55
 15/39 anonim ***** válasza:
#12 oké,hogy neked ez pont nem jön be,de a pasik nagy részének igen.
2016. jún. 12. 11:57
 16/39 Titusztitusz ***** válasza:
13-as...Azt hiszem hogy az álltalad belinkelt hölgy az már tényleg "maga a tökéletes női forma"...És vitán felül 10 pontos...(Ennek örömére nyomtam a hsz-edre egy zöld pacsit is...)
2016. jún. 12. 11:59
 17/39 anonim ***** válasza:
66%

Thx mate, bár sztem ez is retusált kép. Egy ilyen beállásnál biztos gyűrődik a dereka és látszik a lány karján, hogy nem sportol(ami annyira nem gáz), viszont mintha némi narancsbőrt, bőrhibát utómunkával tüntettek volna el róla, szóval az eredeti képet kéne megnézni, de előre megmondom, hogy nekem ez a test úgy is tökéletes volna.

Így él a fejemben a Nő, ahogy az eredeti tervrajzon szerepelt vala. (+-5%)

2016. jún. 12. 12:03
 18/39 anonim ***** válasza:

10- eske. Sportolok én rendesen.

Rendszeresen futok. Izmos is vagyok. A vascsorát is kihagyom ha kell. Az általad belinkelt formát két szép fenékimplantátummal el is érhetném...na kösz. Ma este abáltszalonna lesz, ecetes almapaprikával.

2016. jún. 12. 12:05
 19/39 anonim ***** válasza:
Képet nem találtam róla, de van egy home video. Azt azért nem linkelném be ide. Közepesen nagy mellek, nem túl vékony de formás test, van csípője... nehéz megfogalmazni :D
2016. jún. 12. 12:18
 20/39 anonim ***** válasza:

A 10-es hozzászóló által belinkelt kép szerintem is jó eséllyel manipulált, vagy esetleg implantátum.

Pár hónappal ezelőtt többször belinkelt valaki egy fotót egy hasonló arányokkal rendelkező nőről (igen karcsú derék, nagy, kerek, formás fenék), utána hosszasan folyt a vita, hogy lehet-e valós, aztán egyszer valaki megtalálta a neten és belinkelte a kérdéshez a photoshopos verzió előtti, eredeti fotót.

2016. jún. 12. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!