Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ekkora a megítélési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora a megítélési különbség?

Figyelt kérdés

Ha egy nőnek van hófehér bőre: gyönyörű, szexi

Ha egy srácnak: kocka lúzer

Ha egy nő alacsony: aranyos, szexi

Ha egy srác: törpe lúzer

Ha egy nő kövérkés: van rajta mit fogni, bögyös, szexi

Ha egy srác: dagadt lúzer

Ha egy nő szemüveges: aranyos, titkárnőfétis, szexi

Ha egy srác: tudálékos, lúzer

Ha egy nő él szabados életet: független

Ha egy férfi: nem bír felnőni, gyerekes lúzer

Ha egy nő megveri a férjét úgy, hogy az kórházba kerül: erős, szexi, lúzer a férj

Ha fordítva: életfogytiglan és a celltársak első nap megölik.

Ha egy nő rinyál itt, hogy neki rossz: szegénykém, aranyos, szexi

Ha egy srác: leírhatatlanul lúzer

2016. jún. 10. 23:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#8 Azután, hogy megjósoltad, hogy úgysem fogok faszt látni, elég fölösleges volt a többi vergődés azzal, hogy milyen botrányos lesz, ha a sok f...sszopás után meg akarom majd csókolni az elsőszülöttemet.

(Amúgy ki vesz ki egy bibliát a könyvtárból? Egy agyonolvasott újszövetség eddig mindig elmaradhatatlan tartozéka volt az összes idős ember lakásának, akikkel találkoztam. Még a dédszüleimnek is volt, akik amúgy olyan szegények voltak, cipőt se tudtak venni a gyerekeiknek. Eh...)

És mióta lesz valaki alkalmatlan a gyereknevelésre azért, mert nem szüzen házasodott meg?

[link]

Milyen aranyos kép ez Victor Hugorol és két unokájáról, igaz? Senkit nem érdekel, hogy Victor annyit k..rvázott, hogy a temetése napján Párizs kuplerájai gyásznapot tartottak, a prostik meg feketébe öltöztek a tiszteletére.

Ami eddig házasság előtti ártatlan szórakozás volt, most, hogy a nők is csatlakoztak, átment a legundorítóbb, legmocskosabb fertőbe, aminek minden áron elejét kell venni. Az egyetlen megoldásnak a "régi értékek" visszaállítását látjátok, amik ezt a viselkedést csak a férfinak engedték meg, míg a nők használatra készen várták, hogy a férfiak igába hajtsák a fejüket. Na ha ez megvalósulna, rögtön abbamaradna a sírás azon, hogy apu mennyi krvázás után csókolja meg a gyerekét.

Szóval megint: vagy megszoksz, vagy megszöksz. Ha annyira hiányoznak a "régi értékek" akkor akadnak még olyan országok, ahol te szabhatod meg, hogy hova megy a nőd, kivel beszél, mit csinál, sőt, még azt is, hogy mit visel... Ott garantáltan nem kell attól rettegned, hogy elvárásokat támasztanak eléd, vagy hogy elhagynak valaki jobbért.

(Oh, és köszi, hogy az utolsó mondatoddal igazoltad azt, amit a #4es kommentemben írtam: "ha egy nőnek volt akár egynél több, akkor sok férfi inkább nézi használt kotonnak, mint embernek." szóval kérdező, ezt a tételt mostmár tényleg lehúzhatjuk a listádról, ugye?)

2016. jún. 11. 13:23
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es

Én most is csak arra tudom felhívni a figyelmedet, hogy a reuctio ad absurdum és a nyers, sarkos, zsíros hazugság kombinációival élsz, mikor meg akarod győzni magad a gonosz-biderberges-chamtrailes-ufózsidó férfiak nőellenes összeesküvéséről.

Épp olyan módon csinálod, mint a többi femináci a genderwagegap kapcsán: hamisítok magamnak egy statisztikát és próbálom olyan erővel nyomni az abszurd következtetéseimet, hogy hátha nem jut eszébe majd senkinek sem utánanézni, hogy valós-e bármi belőle...

Pl. most előjöttél a nagyszüleid bibliájával, amiből valahogy ki akartad hozni a nőelnyomást. Az persze nem zavar, hogy a nőelnyomást kb az jelentette volna, ha a férfinak sok könyve van és azt is jól elzárva tartja a nőtől, hogy az csakis a bibliához jusson.

Nem, nem volt elnyomva nagyanyád, vagyis nem jobban, mint nagyapád.

Aztán, én hol írtam, hogy nem vagy alkalmas a gyereknevelésre, ha qrva vagy? Sehol. Meglehet, hogy te lennél a legtündéribb, legodaadóbb és legszeretőbb anya a világon, csakhogy nem ez a kérdés, hanem hogy akarnálak-e a gyerekem anyjának ilyen múlttal?

A kettő élesen különválik és jó eséllyel egy kevésbé megfelelő anyatípussal sokkal inkább fogunk kezdeni, ha az tisztességesebb, ha úgy tetszik hagyományos értékeket képvisel.

Victor Hugo ntom hogy került a képbe, azt meg végképp ne, hogy most azt várod-e tőlem, hogy megvédjem a vén kecskét.

A lényeget érted félre: a nők nem férfiak és nem is lesznek azok. Sosem fogják ugyanúgy megítélni, ahogy egy férfit sem fognak nőnek tekinteni.

Nem mehetsz és dugni össze-vissza büntetlenül, mint egy férfi, én meg nem futhatok el a harc a honvédelem elől(büntetlenül). Ez csak 1-1 jellegzetes különbség, van még sok.

Szóval megint: vagy megszoksz, vagy megszöksz. Pontosan jól mondod, mármint ezt a részt. Nem nekem kell elmennem az országból, sőt senkinek sem kell. Van bőven elég olyan tisztességes nő, aki nem akar több fas.zt fogni, mint kilincset.

Szeretnéd hinni, hogy itt már mindenki felült a férfigyűlöletnek és felkent feminista lett, de messzebb nem is lehetnél az igazságtól.

Amúgy az utolsó két mondatod jelezte a legtisztábban az érvelési hibáidat. Teljesen oda nem illő, összefüggéstelen dolgok bekeverése a szövegbe. Épphogy a nácik nem lettek megemlítve.

Érted, régi értékek = megszabom mit mondhatsz, hova mehetsz, kivel beszélhetsz, tehát jól enyomlak. Sőt félek az elvárásoktól és hogy elhagynak...

Nincs semmi ilyesmiről szó, sehol nem is utaltam ilyesmire. Még csak azt sem mondtam, hogy gondold ezt vagy azt, csak szimplán kijelentettem, hogy ha te így, akkor részemről tárgytalan a dolog és béke veled.

Nincs harag, nincs sértődés, csak lépj tovább.

"(Oh, és köszi, hogy az utolsó mondatoddal igazoltad azt, amit a #4es kommentemben írtam: "ha egy nőnek volt akár egynél több, akkor sok férfi inkább nézi használt kotonnak, mint embernek."

Nagyon szívesen, bár megint túl sarkos volt a megfogalmazásod. Korrigálnám utólagos engedelmeddel:

"ha egy nőnek volt akár ötnél több, akkor sok férfi inkább egyszerűen ignorálja őt, ha komoly kapcsolatról van szó"

Szórakozni, ellenni, időt múlatni bármikor :)

2016. jún. 11. 15:37
 13/13 Titusztitusz ***** válasza:
Gondolom azért van ez a megítélési különbség, mivel az emberi nem is KÉT, különböző kategóriára van felosztódva mindig:FÉRFIAKRA,és NŐKRE...ENNYI...
2016. jún. 11. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!