Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok a szemét? (mert szerintem nem 100%
ig)
#hehre
HA előre megbeszéltétek, hogy kimész elé, akkor viszont jogos, ha neheztel. Gondold már el, megérkezik, megbeszélitek, hogy ott várod, és elhozod, de nincs ott senki, és ő hív, és nem veszed fel. Fordított esetben, te mindenféle rossz érzés nélkül elengednéd a dolgot? Oké, hogy máskor segítesz neki, de ez most jogos volt. Majd lenyugszik és megbékél.
2016. jún. 9. 09:49
12/20 A kérdező kommentje:
Szögezzük le, hogy nem nekem kellett volna haza vinni vagy valami mert átszállt egy másik buszra mai haza vitte. Én mondtam neki jöjjön nálunk reggelizik megpihen és megy haza. Ő ez ellen hevesen tiltakozott és az mondta hogy nem akar jönni. Nem messze alakom a buszmegállótól, plusz tudja merre lakom hanyas lakás stb. És simán csengethetett volna még 1x hogy ott van már. Én is ludas vagyok ebbe beismerem de akkor sem fogok már megalázkodni meg minden ilyen böszmeségért bocsánatot kérni. Küldtem sms-t neki, hogy mi történt de én vagyok a fő szemét és kész. Akkor meg ha nem pászol neki mehet amúgy is a pénz az elsődleges (majdnem nála)oszt keressen megint egy gané embert maga mellé.
Mondjuk hogy valaki miért hajnali kettő körül indul haza busszal felvet bennem némi kérdést, de ez a te hibád, mivel ha jól értem megígérted. Ha tudtad, hogy fáradt leszel, és tudtad, hogy a lány hajnali ötkor fog érkezni (??de miért??) akkor nem kellett volna megígérned. Kérj bocsánatot, de ennél többet nem tehetsz
2016. jún. 9. 10:12
És konkrétan miért esik nehezedre bocsánatot kérni ilyen "büszmeségért"??? Lehet, ha a nagy magyarázkodás közepette sikerült volna kinyögnöd egy bocsánatot, már rég megbékélt volna.
2016. jún. 9. 10:16
Miért nem mondta előző nap, hogy pontosan mikor érkezik meg?
Szerintem alapvető kommunikációs hiba történt, mert ha tudtad volna mikor érkezik pontosan, ott lettél volna, de gondolom nem szólt időben.
2016. jún. 9. 10:28
A legtöbb nő ilyen hálátlan r1banc, törődj bele. Ha kiteszed értük a szíved lelked akkor is lenéznek, ha meg megbotlasz akkor vérpadra küldenek egyből. Bezzeg ha már az elejétől fogva semmibe vennéd akkor űgy teperne érted, szűkölne folyton mint valami kiskutya.
2016. jún. 9. 10:31
17/20 A kérdező kommentje:
Annyit mondott, hogy körülbelül mikor jön! Hajnali 4 kor felèbredtem de mèg akkor nem hívott utána még vissza aludtam, telefont megnèzem hogy nem e nèma vagy valami
ebreszto orarol meg nem halottal ugye
2016. jún. 9. 11:01
Megoldás: 2 vagy 3 különböző időpontra beállítani az ébresztőt a lehető leghangosabbra állítva a telót. :)
2016. jún. 9. 11:32
De ha tudod magadról, hogy ilyen mélyen alszol, akkor miért nem biztosítod be magad, pláne egy olyan esetben, amikor valaki számít rád?
Én is ilyen vagyok, de teszek ellene. Direkt úgy van beállítva az ébresztőm, hogy 5 percenként csörögjön, ha a fő ébresztő nincs kinyomva. E mellé még hozzájön, hogy másokkal ellentétben nem az éjjeli szekrényre teszem a telefonom, hanem a szoba másik végébe, hogy ne legyen az, hogy félálomban kikapcsolom a jelzést, aztán alszok tovább.
Egyébként a lánynak is túl heves a reakciója, ennyire azért nem kellene megsértődnie.
2016. jún. 9. 15:05
Kapcsolódó kérdések: