Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt ki a szemét, ő vagy én? Szerintem teljes mértékben ő a hibás.
Még csak fél éve vagyunk együtt, lánykérés megvolt, nemet mondtam, de végül megkaptam a gyűrűt és megbeszéltük, hogy templomi esküvő lehet majd a távoli jövőben, de ne erőltessük, ha esetleg úgy alakulna.. (ergo még semmi sem biztos)
az én problémám az, hogy sosem kedveskedik nekem, semmi kedveset nem mond. mikor jeleztem, hogy engem ez zavar, akkor elpoénkodta az egészet. amiket mondok nem is figyel rám, ha szexin öltözöm estére kb. semmibe vesz, és már ott tartunk, hogy magamat elégítem ki.
2 hónapja elkezdtem egy másik pasival beszélgetni, aki nagyjából tudja mi a helyzet, ő mindig bókol és kedves velem, mondja, hogy csinos vagyok, szép a sminkem, imádja az illatom... virágot is küldött a lakásomra, és amikor barátom meglátta, csak annyit szólt hogy szép virág. most komolyan ennyire nem érdekli mit csinálok? akkor meg mi a fenének akar elvenni?
ezen okok miatt már nagyon sokat veszekedtünk, többször mondtam, hogy ennyi volt, de mindig visszakönyörögte magát, sírt is előttem, és a maga módján kedves is volt, de szinte másnaptól már megint természetesek vett engem.
jóformán szakítani sem tudok vele, mert akkor érzelmi zsarolással próbálkozik, hogy én tönkreteszem az életét, és végig csak játszottam az érzéseivel. egyébként nagyon kedveltem...
"......egyébként nagyon kedveltem..."
Látod, már te is múlt időben beszélsz róla. Szerintem jobbat érdemelsz.
"lánykérés megvolt, nemet mondtam, de végül megkaptam a gyűrűt"
Nyilván volt oka annak, hogy nemet mondtál. Miért fogadtad el a gyűrűt, ha a lánykérésre nemet mondtál?
"kb. semmibe vesz, és már ott tartunk, hogy magamat elégítem ki"
"jóformán szakítani sem tudok vele, mert akkor érzelmi zsarolással próbálkozik"
Azt tervezed, hogy leéled úgy az életedet mellette, ahogy neki megfelel, mert nem tudod vagy nem mered felvállalni a saját döntéseidet és a saját érzéseidet?
"most komolyan ennyire nem érdekli mit csinálok? akkor meg mi a fenének akar elvenni?"
Szerintem neked azt lenne fontos tudnod, hogy TE miért akarsz hozzámenni, és miért vagy a menyasszonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!