Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy utolsó szemét vagyok?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a volt párom több év után felbukkant. Azóta se tudtam elfelejteni hogy szakítottunk ezért borzasztóan örültem neki. Eleinte csak barátilag beszélgettünk majd megtörtént a találkozás. Úgy viselkedtünk mintha még egy pár lennénk. Romantikázunk, szex nem volt. Csak hogy neki párkapcsolata van ráadásul együtt is élnek. Lehet picit rámenősebb voltam de ő se nagyon tiltakozott. Mindennap akartam vele beszélni, ő ebbe belement, hívott ő is sokszor mondta hogy hiányzom, találkozni is szeretett velem. Mondta hogy lehet újra kellene kezdenünk. Majd jött a nagy lebukás a barátnője előtt. Ekkor megváltozott elkezdett kaparni a barátnője után. Engem beállított úgy hogy én tehetek mindenről miközben ő keresett meg meg ő akarta a találkozásokat, ő romantikázott velem. Azt mondta ő csak barátilag akarta. Letagadta hogy újra akarná velem kezdeni. Engem megpróbált rávenni arra hogy kegyes hazugságokat mondjak a barátnőjének. Erre nem voltam képes. Ezért én voltam az utolsó szemét. Nem mondta ezt de így viselkedett velem. Most nem is beszélünk. És talán soha nem is fogunk.2014. szept. 8. 20:10
2/9 anonim válasza:
Az exed a szemet,s räadäsul gyäva is.
3/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta ha nincs ez a csúnya lebukás akkor valószínűleg szakít a csajjal de így nem akar. A haverjai mondták el a csajnak.
2014. szept. 8. 20:16
4/9 anonim válasza:
mikori sztori ez? varj egy kicsit, hadd ulepedjen a dolog. utana keresd meg de csak finoman ovatosan! es nem vagy szemet, ne aggodj
5/9 anonim válasza:
Igen az vagy, de az exed se jobb. Összeillenétek.
6/9 A kérdező kommentje:
kb fél éves sztori
2014. szept. 8. 20:33
7/9 anonim válasza:
Az voltál, de nem azért, amiért az exed mondja. Ő is szemét volt, de megérdemelted, ami történt, az önzésedért is, a naivitásodért is.
9/9 anonim válasza:
Nemár még te keresd, legyen benned annyi büszkeség! Ő viselkedett elég szemét módon veled is, a barátnőjével is. Felejtsd el, és keress egy rendes pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!