Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a szemét? (mert szerintem nem 100% ig)

Figyelt kérdés
Barátnőm a Szegedi egyetemről jött hazafele, busszal és megbeszéltük, hogy kimegyek elé a Nyíregyházi buszállomásra. Hajnali 5. kor érkezett meg és 1x csörgetett meg engem a telefonon amit nem hallottam mert mélyen aludtam. Azért aludtam mélyen mert nálunk építkezés folyik és egész nap kint melóztam apuval. Reggel mikor felébredtem, vissza hívom és nem veszi a telefont a barátnőm csak küld egy üzenetet milyen szemét vagyok hogy nem mentem ki elé a pályaudvarra, nemér meg nekem ennyit, semmibe nézem stb. Ezen kiakadtam mert ami gondja, baja van segítek rögtön pappírokat intézni, orvoshoz megyek vele stb. De nem mert szemét vagyok. Pont nekem mondja mikor a szülei semmibe se nézik és csak veszekednek meg káronkodnak vele. Nem vagyok apostoli szent de amikor kell megyek és segítek neki, de tegnap este nagyon fáradtan feküdtem le.

#hehre
2016. jún. 9. 08:12
1 2
 1/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Szerintem pont azért fújja fel, mert a szülei ilyenek és ott van benne a félelem, hogy te is semmibe fogod venni.

Én írnék neki egy e-mailt amiben elmagyarázom mi van, és hogy nem szándékosan nem mentél ki, nagyon fáradt voltál. Majd ha lehiggadt akkor megbeszélitek. Ennyi.

2016. jún. 9. 08:17
 2/20 A kérdező kommentje:
írtam neki és továbbra is az a véleménye, hogy semmibe sem nézem és nem teszek érte semmit sem
2016. jún. 9. 08:25
 3/20 anonim ***** válasza:
Megbeszéltétek azt, hogy mikorra menj ki érte?
2016. jún. 9. 08:29
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkérnek menjek ki, beállítom az órám és felkelek majd kimegyek. Nincs balhé. Megértem ha rosszul esett neki.
2016. jún. 9. 08:34
 5/20 anonim ***** válasza:
35%
Magyarázd el neki,hogy fáradt voltál nagyon,mert dolgoztál és hamar elaludtál,nem vetted észre,hogy csörög a telefon.Ha nem érti meg,akkor szarja össze magát.
2016. jún. 9. 09:14
 6/20 A kérdező kommentje:
Beállítottam az órát, de amikor mélyen alszok akkor nem hallom, hogy cseng. Ezért nem hallottam a telefont sem és már nem azért de csak 1x csengetett nekem. Holott tudta, hogy dolgoztam egész nap! Ez van amikor az ember megtesz mindent akkor nem veszik észre, mikor 1x nem úgy csinál valamit akkor azt rögtön észreveszik!
2016. jún. 9. 09:20
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal van baj, hogy fáradt voltál. De ha tudod, hogy építkezés van, egész nap melózol, akkor még előző nap kellett volna jelezned neki, hogy nem mégy elé. Ha viszont megígérted, akkor nem értem, miért nem állítottál be ébresztőt?

Ne ígérj, ha fennáll a veszélye, hogy nem tudod betartani. Ha viszont bevállaltál valamit, akkor ne mentegetőzz.

Megalázó érzés lehetett neki, hogy másképp kellett megoldania a hazajutást. Főleg, ha mások is tanúi voltak annak, hogy pofára ejtetted. Ez minden nő hiúságát bántaná, ne csodálkozz, ha neheztel.

2016. jún. 9. 09:23
 8/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, közben látom, hogy volt ébresztő. Akkor azt visszavonom.
2016. jún. 9. 09:24
 9/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem mondhat bármit: képzeld rám írt ez meg az, behalok rajta annyit próbálkozik ez a pasi nálam, régen mennyit buliztam, régi pasimmal kocsikáztunk, meg nagyon iparkodó volt, anyám is kedvelte (mert gazdag volt és mellett 3 másik nőt tartott) stb Nekem mindennek a szemem közzé kell férnie!
2016. jún. 9. 09:35
 10/20 anonim ***** válasza:
Akkor meg döntsd el, hogy kell-e neked ez a nő egyáltalán. Lehet, hogy tudat alatt már távolodsz tőle. Ha egy nő igazán motivál, akkor félholtan is felébredsz óracsörgés nélkül, ha tudod, hogy számít rád... De úgy látom, téged ő már nem igazán motivál.
2016. jún. 9. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!