Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondol mindenki melegnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondol mindenki melegnek?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el a 9.dik osztályt gimiben. 16 éves srác vagyok. nem tudom miért, de a suliban a 3-4 es srácok mindig lebuziznak. Igaz, hogy nagyon igényes, piperkőc vagyok reggel a fűrdőben fél óráig igazgatom a hajam, a fejem stb. kozmetikushoz játok hogy ne legyek pattanásos, meg fodrászhoz is gyakran megyek. A másik hogy sajnos vagy nemsajnos mindig a divatot követem :S :) Szóval ha a TV-ben egy sztár rózsaszín pólóban meg fekete-rózsaszín norvég kockás pulcsiban van akkor én is veszek egy olyat stb. Amugy is tetszik. Ma egy negyedikes srác eldobta a cigicsiket égve én meg ráléptem hogy ne égjen már ott. És aztmondta hogy a buzik szoktak más csikkjére rálépni, mert az azt jelenti hoy szexelni akar vele... Na mindegy is. Ma elkezdték hangosan kiabálni hogy "buzi-buzi-buzi" stb. Meg hogy "mikor mész már felvonulni" stb. Szerencsére az osztálytársaim kedvelnek, megszerettek és úgy veszem észre kiállnak mellettem meg a 2-3 os lányokkal is jó barátságban vagyok. Mit tehetnék ellene hogy ne nézzenek melegnek?
2008. szept. 25. 23:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%
Játszd el nekik a homokost XD
2009. júl. 31. 14:59
 22/30 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá,és szorongasd meg.

Biztos azt hiszik,,hogy a melegek nem verekszenek,úgyhogy ez segíteni fog.Csak kicsit rázd.:D

2009. aug. 2. 15:39
 23/30 anonim ***** válasza:
27%
buznyák vagy
2009. aug. 24. 21:08
 24/30 anonim válasza:

gondolom irigységből csinálják.

velem is történtek régen ilyen dolgok, de nem nagyon érdekelt és később leálltak.

inkább szólogassanak mint ápolatlanul menjek bárhova is.

2010. jan. 25. 17:15
 25/30 anonim ***** válasza:
Metroszexuális vagy, tehát nem biztos hogy meleg (gyakran annak nézik őket).
2010. febr. 19. 17:34
 26/30 anonim ***** válasza:
14%
A leírásod alapján egy egyéniség nélküli buzeráns vagy.
2010. márc. 24. 11:20
 27/30 anonim válasza:
Szerintem ne majmold a sztárokat, max vegyél pár elemet a stílusukból, de azért egyéniséged is legyen. Én is ugyan ilyen vagyok, sokáig tart a hajam elkészítése, kozmetikus, sokat megyek én is fodrászhoz, akár csak te. Más csikkjére sztem ne lépj rá akkor és kész, max mvágj oda egy az ő szintükön lévő megjegyzést, pl hogy "b-assza a szemem a csikked te suttyó". Szerintem nem lehetsz túl izmos. Járj gyúrni szerintem, ha kozmetikusra van pénzed, akkor konditeremre is szerintem. Ott dolgoztass ki egy edzéstervet magadnak. Hidd el, fél év múlva már egy korrekt tested lesz, egy év múlva pedig elég fasza leszel. Persze nem izomállat, csak faxa, akinek nem igazán érdemes beszólni. Nekem bevált. Ha a tested külsejére igényes vagy, mint pl bőr, haj, ruha, akkor legyél a belsejére is, az izmaidra. Hidd el, szinte ugyan ez volt még velem is a szitu egy éve, mintha csak én írtam volna :D Aztán gyúrni kezdtem. Ez önbizalmat adott, tekintélyt, és egy jó testet. Ezek utá ha lebu.ziznak, merj visszaszólni, esetleg visszaütni! 17F
2010. jún. 14. 22:21
 28/30 anonim válasza:

Nekem is néha ez az eset tőrténik vagyis hasonlo esset.

Például:Engem azért kérdezik néha ,hogy "Meleg vagy"?

Ezt azért kérdezik ,mert a telefonjukon női meztelen képek vannak.ÉN NEM VAGYOK MELEG.De azért nem szoktam nagyon nézegetni mások telefonjain a női képeket.

És van egy srác a suliban aki rácsapot az egyik osztálytársam(Nő) segére nem nagyon tetszet.És szerintem egy kicsit szánalmas volt.

Meg van egy másik srác aki csak szimplán megkérdezte ,hogy ....."Van pasid,vagyis nőd?"

Etől kicsit dűhős lettem.

2010. aug. 29. 17:27
 29/30 anonim válasza:
Metrós vagy ecsém!Egy igazi csajnak igazi pasi kell nem egy divatmajom!Inkább legyen dögszaga mint hogy rózsaszín cuccokban járjon.Egy férfi legyen férfias,erős.
2010. szept. 5. 08:06
 30/30 anonim ***** válasza:

Ne legyél olyan homis,és akkor nem fogják azt hinni.

Rózsaszín,

Hát nem tudom...................érdekes érdekes.

2011. márc. 24. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!