Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondol mindenki melegnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondol mindenki melegnek?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el a 9.dik osztályt gimiben. 16 éves srác vagyok. nem tudom miért, de a suliban a 3-4 es srácok mindig lebuziznak. Igaz, hogy nagyon igényes, piperkőc vagyok reggel a fűrdőben fél óráig igazgatom a hajam, a fejem stb. kozmetikushoz játok hogy ne legyek pattanásos, meg fodrászhoz is gyakran megyek. A másik hogy sajnos vagy nemsajnos mindig a divatot követem :S :) Szóval ha a TV-ben egy sztár rózsaszín pólóban meg fekete-rózsaszín norvég kockás pulcsiban van akkor én is veszek egy olyat stb. Amugy is tetszik. Ma egy negyedikes srác eldobta a cigicsiket égve én meg ráléptem hogy ne égjen már ott. És aztmondta hogy a buzik szoktak más csikkjére rálépni, mert az azt jelenti hoy szexelni akar vele... Na mindegy is. Ma elkezdték hangosan kiabálni hogy "buzi-buzi-buzi" stb. Meg hogy "mikor mész már felvonulni" stb. Szerencsére az osztálytársaim kedvelnek, megszerettek és úgy veszem észre kiállnak mellettem meg a 2-3 os lányokkal is jó barátságban vagyok. Mit tehetnék ellene hogy ne nézzenek melegnek?
2008. szept. 25. 23:03
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
13%
héjja andrás xD
2008. szept. 25. 23:10
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
figy akinek nem inge nem veszi magára...nehogy te meg azért megváltozz mert pár idióta és talán irigy ember beszól neked.Ez csak őket minősíti:)röhögd pofán őket,fölös velük foglalkozni szerintem."Ti nevettek rajtam mert más vagyok,én meg nevetek rajtatok mert mind egyformák vagytok"...enny...szánalmasak ezek az emberek.Nehogy ő mondják meg mit tegyél:Dkik ők?Senkik..barátaid szeretnek..velül törődj ne az idiótákkal.Hülyék voltak is meg lesznek is...hidd el ha nem foglalkozol velük lekoccolnak...de ha látják h felveszed amit mondanak annál rosszabb!Ezt akarják elérni...
2008. szept. 25. 23:54
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszerűen vállald fel a stílusod, és kész! Ha rádfogják, hogy meleg vagy, higgadtan közöld, hogy nem vagy az, és kész. (Persze ne csak majmold sztárokat, hanem alakíts ki egy saját stílust!) Sok csaj nagyon odavan az önmagukra igényes, ápolt, "metroszexuális" pasikért! Nézd meg, Bill Kaulitzért hogy odavannak.

Ezt persze a betonmacsók utálják, emiatt lebuzizzák az ilyen srácokat! Majd ha lesz egy barátnőd, úgyis meglátják a szexuális orientációdat.

2008. szept. 26. 00:02
 4/30 anonim ***** válasza:
44%

Na akkor azok alapján, amiket ide leírtál, te egy hülye emo vagy. Annyit tudsz tenni, hogy ha nem akarod, hogy buzizzanak, hogy stílust váltasz, vagy pedig öngyi leszel. Azt úgyis annyira szeretitek...

Én is gyűlölöm az emokat......

2008. szept. 26. 10:17
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok emo. Utálom az emokat... Még a hajam sem emo-s...
2008. szept. 26. 10:58
 6/30 anonim ***** válasza:
95%
szia! Hát tényleg sok lány szereti az igényes pasikat..de azért vannak határok!!! Vállald fel magad,s beszélgess minél több lánnyal had irigykedjenek csak!!! szintén gimis lány
2008. szept. 26. 11:53
 7/30 anonim ***** válasza:
72%

"metroszexuális:

nagyvárosban élő többnyire egyedülálló férfi, aki sokat költ kozmetikumokra, fodrászra, divatra és sokat törődik a külsejével (de nem feltétlenül homoszexuális)"

Ez az idézet egy szótárból való. Nekem nincs semmi bajom senkivel, de az a fiú/férfi, akinek ilyen a stílusa ne csodálkozzon azon (még ha valóban nem is meleg), hogy a többség melegnek gondolja! Ez nem egy hagyományos, megszokott dolog. A smink, a hajfestés (a mi kultúránkban) egészen a közelmúltig tipikusan a női

nem jellemzője volt. (a körömlakkról nem is beszélve)

Ez ellen nem sokat tehetsz. Vagy elviseled a sértéseket vagy stílust váltasz. Esetleg segítséget kérhetsz egy, a melegek érdekeit védő szervezettől, de ez a te esetedben csak olaj lenne a tűzre és többet ártana, mint használna!

Próbáltam objektív lenni, a személyes véleményem az, hogy nem érdemes (nagyon) kilógni a sorból és remélem nem sokáig fog ez a "divat" tartani!

2008. szept. 26. 12:01
 8/30 anonim ***** válasza:
63%

Ha eltaposod másnak a cigijét, az tényleg azt jelenti, legalábbis már legalább 10 éve is hallottam ezt :)

Amúgy elég gáz sztárokat majmolni, nincs egyéniséged?

16 évesen még elmegy ez, de egy férfi legyen férfi, lányoknak is ez a véleménye.

2008. szept. 26. 12:45
 9/30 anonim ***** válasza:
67%
Csak miattuk ne változz meg. Ez szabad ország, azt csinálsz amit akarsz! Semmi közük hozzá. Szerencsétleneknek nincs jobb dolguk...
2008. szept. 26. 15:14
 10/30 anonim ***** válasza:
70%

"Ha kitartasz elveid mellett, azok, akik először kinevettek, bámulóid lesznek, de ha hatásuk alatt megtántorodsz, kétszeres gúny lesz a jutalmad." (Epiktétosz)

Szerintem se változz meg, csak azért, mert egyesek gúnyolnak. Ők sem tökéletesek - egyszer kéne valami jó ütőset visszavágnod, -hátha van gyenge pontjuk- lehet, leszállnának rólad! Tudod, azt baszogatják tartósan, akit lehet. Ne húzd be füled-farkad, hanem vágj vissza bátran. De egyetértek azzal, hogy ne másokat majmolj, hanem saját stílust alakíts ki.

(A cigis dolog szerintem meg hülyeség, de mindegy.)

2008. szept. 26. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!