Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondol mindenki melegnek?
Szerintem egyszerűen vállald fel a stílusod, és kész! Ha rádfogják, hogy meleg vagy, higgadtan közöld, hogy nem vagy az, és kész. (Persze ne csak majmold sztárokat, hanem alakíts ki egy saját stílust!) Sok csaj nagyon odavan az önmagukra igényes, ápolt, "metroszexuális" pasikért! Nézd meg, Bill Kaulitzért hogy odavannak.
Ezt persze a betonmacsók utálják, emiatt lebuzizzák az ilyen srácokat! Majd ha lesz egy barátnőd, úgyis meglátják a szexuális orientációdat.
Na akkor azok alapján, amiket ide leírtál, te egy hülye emo vagy. Annyit tudsz tenni, hogy ha nem akarod, hogy buzizzanak, hogy stílust váltasz, vagy pedig öngyi leszel. Azt úgyis annyira szeretitek...
Én is gyűlölöm az emokat......
"metroszexuális:
nagyvárosban élő többnyire egyedülálló férfi, aki sokat költ kozmetikumokra, fodrászra, divatra és sokat törődik a külsejével (de nem feltétlenül homoszexuális)"
Ez az idézet egy szótárból való. Nekem nincs semmi bajom senkivel, de az a fiú/férfi, akinek ilyen a stílusa ne csodálkozzon azon (még ha valóban nem is meleg), hogy a többség melegnek gondolja! Ez nem egy hagyományos, megszokott dolog. A smink, a hajfestés (a mi kultúránkban) egészen a közelmúltig tipikusan a női
nem jellemzője volt. (a körömlakkról nem is beszélve)
Ez ellen nem sokat tehetsz. Vagy elviseled a sértéseket vagy stílust váltasz. Esetleg segítséget kérhetsz egy, a melegek érdekeit védő szervezettől, de ez a te esetedben csak olaj lenne a tűzre és többet ártana, mint használna!
Próbáltam objektív lenni, a személyes véleményem az, hogy nem érdemes (nagyon) kilógni a sorból és remélem nem sokáig fog ez a "divat" tartani!
Ha eltaposod másnak a cigijét, az tényleg azt jelenti, legalábbis már legalább 10 éve is hallottam ezt :)
Amúgy elég gáz sztárokat majmolni, nincs egyéniséged?
16 évesen még elmegy ez, de egy férfi legyen férfi, lányoknak is ez a véleménye.
"Ha kitartasz elveid mellett, azok, akik először kinevettek, bámulóid lesznek, de ha hatásuk alatt megtántorodsz, kétszeres gúny lesz a jutalmad." (Epiktétosz)
Szerintem se változz meg, csak azért, mert egyesek gúnyolnak. Ők sem tökéletesek - egyszer kéne valami jó ütőset visszavágnod, -hátha van gyenge pontjuk- lehet, leszállnának rólad! Tudod, azt baszogatják tartósan, akit lehet. Ne húzd be füled-farkad, hanem vágj vissza bátran. De egyetértek azzal, hogy ne másokat majmolj, hanem saját stílust alakíts ki.
(A cigis dolog szerintem meg hülyeség, de mindegy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!