Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondol mindenki melegnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondol mindenki melegnek?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el a 9.dik osztályt gimiben. 16 éves srác vagyok. nem tudom miért, de a suliban a 3-4 es srácok mindig lebuziznak. Igaz, hogy nagyon igényes, piperkőc vagyok reggel a fűrdőben fél óráig igazgatom a hajam, a fejem stb. kozmetikushoz játok hogy ne legyek pattanásos, meg fodrászhoz is gyakran megyek. A másik hogy sajnos vagy nemsajnos mindig a divatot követem :S :) Szóval ha a TV-ben egy sztár rózsaszín pólóban meg fekete-rózsaszín norvég kockás pulcsiban van akkor én is veszek egy olyat stb. Amugy is tetszik. Ma egy negyedikes srác eldobta a cigicsiket égve én meg ráléptem hogy ne égjen már ott. És aztmondta hogy a buzik szoktak más csikkjére rálépni, mert az azt jelenti hoy szexelni akar vele... Na mindegy is. Ma elkezdték hangosan kiabálni hogy "buzi-buzi-buzi" stb. Meg hogy "mikor mész már felvonulni" stb. Szerencsére az osztálytársaim kedvelnek, megszerettek és úgy veszem észre kiállnak mellettem meg a 2-3 os lányokkal is jó barátságban vagyok. Mit tehetnék ellene hogy ne nézzenek melegnek?
2008. szept. 25. 23:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

"egyszer kéne valami jó ütőset visszavágnod, -hátha van gyenge pontjuk- lehet, leszállnának rólad"

"vágj vissza bátran"

Ne adj rossz tanácsokat! Ez a fiú nem hiszem, hogy egy 2 méteres, 120kg-os kigyúrt srác ha visszavág akkor ők is visszavághatnak (nem szóban)!

"A cigis dolog szerintem meg hülyeség"

Ez tényleg hülyeség! Már több, mint 30 éve is ment, igaz akkor még senki nem "lógott ki a sorból", de mégis megvolt mindenkinek az "egyénisége"!

2008. szept. 26. 18:41
 12/30 anonim ***** válasza:
32%

Azért mert az vagy?

Nem tudok többet írni; ki kell mennem hányni!

2008. szept. 26. 19:20
 13/30 anonim ***** válasza:
97%

"Ti nevettek rajtam mert más vagyok,én meg nevetek rajtatok mert mind egyformák vagytok"---> ???????, egy válaszadó

"Szóval ha a TV-ben egy sztár rózsaszín pólóban meg fekete-rózsaszín norvég kockás pulcsiban van akkor én is veszek egy olyat stb."---> XD Kérdező...LoLLL

2008. szept. 26. 21:52
 14/30 anonim ***** válasza:
51%
De ha véletlen mégis meleg vagy, keress meg engem bátran!
2008. szept. 30. 03:55
 15/30 anonim ***** válasza:
47%

Sziaa

Ha gondolod vegyél fel msnre, engem is piszkáltak régebben ilyenekkel. Lehet, hogy még beszélni is tudnánk a bajodról :O

Ádám ;)

2008. szept. 30. 20:37
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Hé! Nem hiszem hogy a srác azért írt hogy aztán ajánlatokat kapjon! :D
2008. okt. 1. 13:04
 17/30 anonim ***** válasza:
79%
csajozz be
2008. okt. 2. 07:30
 18/30 anonim ***** válasza:
22%
Figyelj,szerintem a 10-11 éves kis köcsögökkel nem kell törődni.Ha már nagyon idegesít, odamész hozzá és nyakon vágod.Legalábbis én ezt tenném:D Vagy, suli végén megvárom míg jönnek érte, mert úgy e még a pici fiuk nem mehetnek egyedül, odamennék a mamikájához, és megkérném a gyerek előtt,hogy beszéljen a kis köcsöggel, mert nyilvánosan megaláz, és félsz,hogy egyszer magával ragad a hév, és bevágod egy busz alá!:D Próbáld meg éreztetni vele,hogy magasabb rendű vagy mint ő.
2008. okt. 4. 21:09
 19/30 A kérdező kommentje:

A legutolsó válaszadó bizonyára félreértette :-) Ez gimnázium 2-3-4 osztály és nem általános iskola :D

Szóval nem 10-11 évesek hanem 16-17-18-19-20-21 évesek :)

2008. okt. 5. 13:14
 20/30 anonim ***** válasza:
95%

bocs az őszinteségért, dehát ha ilyen fickót látnék én is azt gondolnám hogy biztos buzi... meg alapból nem szeretem az ilyen embereket(én bajom). mondjuk én soha nem szóltam még be senkinek ilyesmiért.

nyugizzál meg nem kell megváltozz, fel se vedd mindenki ugy néz ki ahogy neki jólesik. PL. Én lány vagyok, velem is folyton gúnyolódtak a fiuk 9-10-ben azt is mondhatnám hogy ennek a forditottja volt a gond túl fiús, kemény, agressziv és mocskosszájú voltam a lányok között. most is pont olyan vagyok, én nem változtam viszont nekik több eszük lett ahogy telt az idő és az utolsó év végére tök jól összebarátkoztam velük, mai napig haverok vagyunk. tény hogy ebben a korszakban hajlamosak az emberek ránézésre itélni. különösen a fiúk. nem tart sokáig(max ez a 4 év:D, aztán nem lesznek soha ilyen gondjaid többé), majd megismernek, s akkor nem fognak szivatni (DE arra nagyon vigyázz hogy a viselkedésed és a dumád ne legyen buzis!!!). szerintem azért mert ápolt vagy nincs miért megszóljanak, a lányok pedig kifejezetten örülni fognak(örülnek) hogy vannak ápolt pasik még a földön akik nem buzik:)

a másik dolog. nem tudom hogy nézhetsz ki de gondolom nem vagy túl erős, ezért nem ajánlom hogy beintsél v anyázzál v ilyesmi. viszont az sem jó ha csendben lesütött szemmel elsunnyogsz. én pl vmi olyasmivel szólnék vissza, ha utánad szól vki hogy "buzi" hogy "igen, nyuszim már teljesen rád izgultam" ebbe tuti belepirulna bárki:D

azért előtte mérd fel a helyzetet.. engem nem igazán bántottak fizikailag mert lány vagyok, de te azért vigyázz. ahhoz tartom magam hogy inkább harcolok egy erősebb ellen és vesztek, minthogy küzdelem nélkül feladjam. sok sikert!

2008. okt. 21. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!