Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülnétek gyereket egy pénzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek gyereket egy pénzes fiúnak csak azért hogy jobb életetek legyen? Lent

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van egy jómódú fiú aki tanult, pénzes. Te nem vagy tanult es szegény vagy. Jártok..... dúl a láv 😃

Nincs jo családi hattered , neki igen.

Ki akarsz onnan keveredni ahol most vagy de egyszerűen nem megy.

Teherbe esnel tőle szándékosan, csak azért hogy magadhoz lancold és hogy jobb életed legyen?

Ja és nem ő életed szerelme.

A kérdés adott indokoljatok meg a valaszt. 😃

Ja és nem azért írom ki mert én erre készülök csak el gondolkoztam ezen és gondoltam megkérdezem hogy ti benne lennének e vagy sem. 😃

2016. jún. 3. 21:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Természetesen nem! Magyar nő ilyet sose tenne.

Ilyet soha nem is láttam.

2016. jún. 3. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
57%

"Magyar nő ilyet sose tenne.

Ilyet soha nem is láttam."

Hhhhhahahahahahahahahahahhahahhaahhaha :D :D

Rengetgeg példa van erre, bár sok helyen a szerelem sem létezik, max a srác részéről.

2016. jún. 3. 22:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sok ilyen van ....
2016. jún. 3. 22:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha dúl a láv,miért ne? Az ember életében amúgy sincs olyan sok "élete szerelme". Ezen az egyszeri nagy szerelmen általában a tinédzser kor végére átesünk szerintem. Ha egyébként minden rendben a kapcsolattal,tök mindegy milyen az anyagi helyzete a férfinek,szülnék neki gyereket. De nem a pénze miatt,ha van,az csak egy plusz valami. Ha nincs,akkor se lesz kevesebb.
2016. jún. 3. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

És ha a férfi nem akar pulyát?

2016. jún. 3. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Eszem ágában sem lenne :D Még akkor is nehezen venném rá magam, ha életem szerelmével lennék együtt. Mondjuk nem vagyok szegény családból származó szegény lány, úgyhogy nem tudom átérezni a helyzetet, de elég szánalmas lehet aki ilyet csinál.
2016. jún. 3. 22:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen ez az hogy ugy ertem hogy direkt esel teherbe pl kijukasztod a gumit de persze erről a fiú nem tud és azt hiszi senki nem tehet róla hogy becsúszott , ertitek??? 😃
2016. jún. 3. 22:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy,nem vagyok bolond. Csóró vagyok,mint a templom egere,de nem igy akarnék ebből kikászálódni.

Gyereket meg tervezetten szeretnék,és olyan emberrel,aki szintén ezt szeretné velem.

2016. jún. 3. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Sajnos van/vannak ilyen nők (ismerőseim között is) Én azt gondolom;hogy egy gyerekkel nem tudja magához láncolni a pasit. Az ilyenek előbb utóbb koppannak és meg is érdemlik. Férgek! N
2016. jún. 3. 22:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak a jobb életért? Nem, nem akarok egy gyerekkel kicseszni, nyilvánvaló, hogy a kapcsolat hosszú távon nem működne ilyen alapokkal. De egy tanulatlan, egyszerű ember nem biztos, hogy ebbe belegondol.

Annak szülök (majd egyszer), akit szeretek, nem a jobb életért.

2016. jún. 3. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!