Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy fogadnátok: "hogyhogy engem választottál? Sokkal jobb pasit is kaphattál volna"
Soha-soha nem kérdezünk/mondunk ilyeneket!!!!
Minek ezen rágódni, ha egyszer már téged választott, veled van és téged szeret? Örülj, hogy így alakult, szeresd te is őt, és tegyél azért, hogy továbbra is így maradjon, ennyi.
Az egyik exem is állandóan ezen lovagolt, hogy jobbat is kaphattam volna, miért pont őt, biztos sokan udvarolnak, meg el fog vinni tőle valaki jobb.
Ezért lett az exem. Meguntam az örökös nyavalygást.
Aztán pár hét múlva összejöttem mással, akkor még egyszer rámírt fb-on, hogy biztos azért dobtam, hogy összejöhessek egy ilyen szépfiúval, mert ő jobban mutat mellettem a képeken, és felszínes rib.anc vagyok. Le is tiltottam.
Normális pasi nem ezen agyal, nem kérdezget ilyet, főleg nem többször is, és hidd el, hogy azért van veled, mert téged választott. Lehet, hogy te tetszel neki, mert csak. Vagy a belsőd fogta meg. Vagy a hangod, vagy bármi másod. De önszántából van veled, mert te kellesz neki. Ennyi legyen elég.
A másik, hogy igen, mindeninél van egy jobb, szebb, a barátnődnél is. Te sem keresel mégsem helyette másikat, hanem örülsz, hogy ő veled van. Ez fordítva is működik, bármilyen hihetetlen.
Ne tedd tönkre azt, ami működik.
Az első pasim így szakított velem. Még azt is kitalálta, hogy tuti megcsaltam. Mert minek lettem volna vele.
Csak gratulálni tudok érte. Sosem csaltam meg.
Szerintem az soha nem kérdés, hogy az ember mindig talál szebbet, jobbat, mint az aktuális. Van nálam is, nálad is, de még a Miss Woldnél is jobb!
Nem azért választok valakit, mert nincs jobb, hanem mert vele képzelem el az életem, és úgy ítélem meg, hogy életképes lehet a kapcsolatunk. Nemcsak az számít, hogy egy képzeletbeli "ideál listán" kipipálhassam az összes checkpointot. Az, hogy annak valaki megfelel még közel sem biztos, hogy egy működőképes kapcsolat születik belőle. Szóval ha vele vagyok, elfogadtam a hibáit, és ennek ellenére is vele vagyok, akkor szerintem nyugodtan hizlalja a máját, hogy a "jobb" helyett, ő kell nekem.
A szitu úgy jön le, mintha nem egy pasi lenne, hanem a barátom. vagy mi vaan?
Akinek van önbizalma, annak eszébe sem jut ilyet kérdezni.
Szóval elmondanám neki mi a baj, és megpróbálnánk közösen ötletelni, hogy hogyan kapja össze magát a párom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!