Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki a súlyfeleslege miatt nem talal part maganak?
Ja, és igen, mielőtt bárki jönne, mi a különbség aközött, hogy valakit anorexiásnak hívnak, vagy kövérnek:
az anorexia egy pszichés betegség, és a legtöbb esetben pont a teltebb nők szenvednek tőle, akik közül páran idővel(!) csontsoványra fogynak.
"Értelmes ember nem kilók alapján méri az embert"
Nagyon igazad van. A probléma az, hogy ezen az oldalon értelmes emberből nagyon kevés van sajnos, ennél a kérdésnél is bebizonyosodott.
"Értelmes ember nem kilók alapján méri az embert"?
Érdekes, de nem látom, hogy a nők annyira felsorakoznának a mögé, hogy a férfiakat se "szülőnél lakás", "magasság","fizetés","jóképűség" alapján mérjék.
Vajon ez miért van?
"Értelmes ember nem kilók alapján méri az embert"
Nem is a kilók alapján, de azért a kinézet mindenkinek fontos (már ha nem barátságról, hanem párkapcsolatról beszélünk). És ne egy telibeszart búvárruha alakja legyen már. Ha nekem ez nem tetszik, akkor nem fogom ráerőltetni magam, hogy márpedig de tetszen...
Nem kell senkire se erőltetni semmit se.
Elég szánalmas ami megy itt, fiúk-lányok.
Elég kevesen válaszoltak a kérdésre, inkább csak egymást szidtátok.
Egyébként, még valahol az első oldalon írtam, és továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a súlynak nincs köze a pártalaláshoz. Sose néztem le a vékony lányokat, a közepesen telt vagy annyira telt lányokat mint én. Respect annak aki kitartó munkával érte el a számára tökéletes alakot.
Én is a teltebb kategóriába tartozom, de nem annyira mint az a kép amit valami belinkelt.
Egyébként ezt se határozatok meg, hogy mi a túl kövér. 70kg? 150 kg? Azért nem mindegy.
Én mint abszolút elfogadó ember vallom azt,hogy nem a súly lesz a döntő, de fontos a külső. Láttam már igénytelen vékony lányt és nagyon csinos kövéret, de fordítva is. Annyira ember függő.
Ami meg az irigyegséget illeti? Néha irigylem egy barátnőm lapos hasát, egy de ő pedig a nagy melleimet. Őszintén, van nő aki teljesen minden egyes részével elégedett? Nem hiszem.
És álljatok már le a pocskondiázással, inkább menjetek egyetek ti is egy kakaós csigát :D
"Az, hogy sok kövér ember a pajzsmiriggyel jön, sajnos sok esetben igaz is. Sok kövér ember hormon problémákkal küzd...és emiatt kapja fel könnyen a kilókat, holott teljesen átlagosan étkezik."
Azert lesznek pajzsmirigyesek, mert sz@r kajat esznek. Mar eleve dagadtak, mikor a pajzsmirigy problema elojon, utana persze, jon a nagy ijedtseg, hogy jaj, en nem akarok majd cukros lenni, meg nem akarom, hogy levagjak az egyik labam, de ilyenkor mar sajnos nehez lefogyni. Elore kene gondolkodni, az elhizas nagyon-nagyon veszelyes dolog. "Pajzsmirigyes vagyok, ezert vagyok meghizva" - oke, es nem a sok igenytelen rossz kajatol faradt ki a pajzsmirigyed? Elarulom, hogy de. Az esetek tobbsegeben az emberek ezt maguknak koszonhetik.
Az az érdekes, hogy itt sokan írják, hogy annak ellenére hogy kövérek, van barátjuk/mindig is volt/kellettek a pasiknak/helyes pasiknak/stb.
Ami még érdekes, hogy a valóságban én is látok ismeretlen embereket párban úgy, hogy átlagos, inkább helyesebb pasi kövér csajjal.
Ehhez képest a személyes tapasztalatom teljesen más. Amíg kövér voltam, nem kellettem a kutyának sem. Most normális alkatom van, nem kifejezetten vékony, átlagos, van barátom. S a közvetlen környezetemben lévo kövér lányoknak nagyrészt szintén nincs barátjuk.
Lehet rossz helyen lakom :D
A lényeg, hogy nyilván van olyan férfi, akinek ez tetszik, de szerintem ksiebbségben vannak...és lefogyni sem a pasik kedvéért kell, hanem a saját kedvedért, sokkal jobb érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!