Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki a súlyfeleslege miatt nem talal part maganak?

Figyelt kérdés
Szokott probalkozni fogyokurakkal, vagy nem tud mit csinalni vele?

2016. máj. 30. 07:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
15, igen lehet némelyeknél ez egy fatis. Sebaj, több normális nő marad nekünk. :)
2016. máj. 30. 09:43
 12/40 anonim ***** válasza:
50%

16-os

Látod, az lehet. Én pesti vagyok, alig vannak vidéki ismerőseim. Errefelé borzalmasan leírja magát, aki dagadt nővel mutatkozik. Idősebb nem gond, csúnya arcú nem gond, túl vékony nem gond, kis testi defektus nem gond, de a dagadt...

2016. máj. 30. 09:44
 13/40 anonim ***** válasza:
44%

18, :D

Én is pesti vagyok, de még középsuliból emlékszem, ott tényleg volt 1-2 vidéki srác akinek bejöttek a dagadtok. valahol ők a szerencsések, nagy konkurecia nincsen. :)

2016. máj. 30. 09:47
 14/40 anonim ***** válasza:
73%

Mi van, fiúk, bosszant titeket, hogy nem mindenkinek kellenek a vékony nők?

Ezért sértegetitek a kövéreket? Vagy ez ilyen férfias kakaskodás? Tényleg nem értem.

Nektek milyen hátrányotok van abból, hogy nem mindenki gerjed olyanra, amilyen nektek tetszik?

2016. máj. 30. 09:55
 15/40 anonim ***** válasza:
90%

20-as

Abszolút semmi, részemről mazeltov :)

Bennem csak egy közepes kognitív-disszonanciát okoz a tény, hogy egyesek olyasmire vetemednek önszántukból, amitől nekem feláll a szőr is a hátamon.

2016. máj. 30. 09:59
 16/40 anonim ***** válasza:
78%

Akkor gondold el, hogy a férjemnek attól lenne fél hat rögtön, ha egy 55 kilós lány vetkőzne neki. Sosem szerette, ha nincs mit fogni egy nőn.

Ilyen egyszerű. Neked az ilyen, neki az olyan tetszik. Egyik sem jobb vagy rosszabb, mint a másik.

2016. máj. 30. 10:03
 17/40 anonim ***** válasza:
93%

22-es

Én ezt értem, csak fel nem foghatom.

Valahogy nem áll össze a fejemben az a jelenet, hogy Palvin Barbi vetkőzik előtte, erre ő sikítófrászt kap és kirugdossa a szobából, hogy küldje be maga helyett Mrs.Liptont...

[link]

2016. máj. 30. 10:06
 18/40 anonim ***** válasza:
67%

23!

Én sem értek sok mindent, mégsem oltom orrba-szájba az olyan embereket, akik nekem ilyen-olyan szempontból nem jönnek be. Tudod miért? Mert nem vagyok paraszt. Nem úgy, mint egyesek...

Pedig az intelligencia 100x fontosabb, mint kilók száma. És milyen sok unintelligens barom mászkál a világban! Te jó ég.. Egész nap csak fikázhatnám őket. Milyen menő lenne már. Feltéve, ha én is se.gg hü.lye lennék..........

2016. máj. 30. 10:11
 19/40 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként meg van aki azt írta, ő nem lát kövér nőt párral. Csak 1 ismerőse van ilyen. Hát nem tudom milyen körökben mozog. Gondolom az otthona az anorexiások gyógyközpontja közelében lehet... De én pl rengeteg telt/kövér nőt ismerek..kivétel nélkül mindnek van párja, vagy férje. Jah, és házasság előtt is kövérek voltak, tehát nem a 6. gyerek okozta a "problémát". A férjük meg pont így szereti őket. Ahogy engem is már 12 éve... VAjon nektek jutott értelmes nő életetek során? Egyáltalán kapcsolatban vagytok? Vagy csak nyomjátok itt a süket vakert a telibeszart homokzsákos dumátokkal a kövér nőket fikázva? Mire ez a nagymellény? Ti a címlapról jöttetek? Remélem megvagytok 120 kiló tömör izom és 190 centi..,mert ha nem....hát akkor csak picsogó kisfiúk vagytok, akiknek még az életebe nem jutott nő...kövér se, nem hogy topmodell. Azt azért remélem vágjátok.
2016. máj. 30. 10:17
 20/40 anonim ***** válasza:
47%

25-ös

194cm vagyok és 5 évig voltam igazolt testépítő.

Így most valóban hirtelen jogos lett a "nagy mellény"?

Az igazság sztem nem az én külsőm függvénye. Vagy méis?

2016. máj. 30. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!