Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki a súlyfeleslege miatt nem talal part maganak?
16-os
Látod, az lehet. Én pesti vagyok, alig vannak vidéki ismerőseim. Errefelé borzalmasan leírja magát, aki dagadt nővel mutatkozik. Idősebb nem gond, csúnya arcú nem gond, túl vékony nem gond, kis testi defektus nem gond, de a dagadt...
18, :D
Én is pesti vagyok, de még középsuliból emlékszem, ott tényleg volt 1-2 vidéki srác akinek bejöttek a dagadtok. valahol ők a szerencsések, nagy konkurecia nincsen. :)
Mi van, fiúk, bosszant titeket, hogy nem mindenkinek kellenek a vékony nők?
Ezért sértegetitek a kövéreket? Vagy ez ilyen férfias kakaskodás? Tényleg nem értem.
Nektek milyen hátrányotok van abból, hogy nem mindenki gerjed olyanra, amilyen nektek tetszik?
20-as
Abszolút semmi, részemről mazeltov :)
Bennem csak egy közepes kognitív-disszonanciát okoz a tény, hogy egyesek olyasmire vetemednek önszántukból, amitől nekem feláll a szőr is a hátamon.
Akkor gondold el, hogy a férjemnek attól lenne fél hat rögtön, ha egy 55 kilós lány vetkőzne neki. Sosem szerette, ha nincs mit fogni egy nőn.
Ilyen egyszerű. Neked az ilyen, neki az olyan tetszik. Egyik sem jobb vagy rosszabb, mint a másik.
22-es
Én ezt értem, csak fel nem foghatom.
Valahogy nem áll össze a fejemben az a jelenet, hogy Palvin Barbi vetkőzik előtte, erre ő sikítófrászt kap és kirugdossa a szobából, hogy küldje be maga helyett Mrs.Liptont...
23!
Én sem értek sok mindent, mégsem oltom orrba-szájba az olyan embereket, akik nekem ilyen-olyan szempontból nem jönnek be. Tudod miért? Mert nem vagyok paraszt. Nem úgy, mint egyesek...
Pedig az intelligencia 100x fontosabb, mint kilók száma. És milyen sok unintelligens barom mászkál a világban! Te jó ég.. Egész nap csak fikázhatnám őket. Milyen menő lenne már. Feltéve, ha én is se.gg hü.lye lennék..........
25-ös
194cm vagyok és 5 évig voltam igazolt testépítő.
Így most valóban hirtelen jogos lett a "nagy mellény"?
Az igazság sztem nem az én külsőm függvénye. Vagy méis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!