Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki a súlyfeleslege miatt nem talal part maganak?

Figyelt kérdés
Szokott probalkozni fogyokurakkal, vagy nem tud mit csinalni vele?

2016. máj. 30. 07:45
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:

Ez baromság!

Ízlések és pofonok különbözőek, és bármennyire is tolja le az emberek torkán a média, hogy csak az anorexiás a szép, ettől még a legtöbb férfinél genetikailag kódolt, hogy mit tart vonzónak. (Szerintem...)

Ezért van olyan is, akinek bejönnek az XXL-es nőies formák, nagy fenék, nagy mell.

Mondom ezt úgy, hogy gyerek korom óta túlsúlyos vagyok, először "csak" pajzsmirigy alulműködés miatt, aztán megfejeltük egy kis hormonproblémával, szóval tornázhatok és fogyózhatok, a legnagyobb eredmény, hogy tartani tudom a súlyomat.

Ami nem kevés, legóvatosabb becslések alapján is 30 kg felesleg van rajtam, ha a mostani szépségideálnak meg akarnék felelni, lenne az 45 is....

És mindig volt pasim, sőt egész helyes pasijaim voltak. (De hát mint tudjuk, ízlések és pofonok...)

Szóval nekem nyugodtan elhiheted, hogy a túlsúly nem fog megakadályozni senkit abban, hogy párkapcsolatot találjon.

2016. máj. 30. 07:52
 2/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem pajzsmirigy,elismerem, az én hibám, hogy van ilyen gondom. Eddigi életem folyamán négy pasi jelezte felém elég egyértelműen, hogy szexuálisan vonzódik hozzám és ezek közül kettővel jártam. Igenis vannak, akiknek kifejezetten az én alakom jön be. És olyanok is, akiket az én alakom taszít, talán ebből van több.

Biztosan van olyan nő, aki azt hiszi, hogy ezért nem talál párt magának. De nem ez az oka, hanem más. A 90-60-90 (talán a melle nagyobb, inkább 100) alakú barátnőm szingli, nekem pedig van barátom (mindkettőnk arca szép). Ennyit a súlyproblémaról.

2016. máj. 30. 08:09
 3/40 anonim ***** válasza:
58%

3-nak.

Nem ez volt a kérdés, te meg nem vagy érintett, szóval lehet koccolni, ha nem tudsz válaszolni, csak kötözködni. Nem az volt a kérdés, hogy a buta, értelmező olvasásra képtelen pasiknak bejönnek-e a duci nők. :P

Mi válaszoltunk, mert biztosra tudjuk. :)

Tény, hogy nem fogunk tetszeni mindenkinek, hogy egy szőke, kék szemű, 35 kilós tündérke se fog mindenkinek tetszeni.

Ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban legyél, bőven elég, ha egy olyan pasival találkozol, akinek a duci nők bejönnek. Erre pedig remek esélyek vannak, mert saját tapasztalataim alapján, egy arányosan telt, jól karbantartott (torna+testápolás) duci nőt százból öt pasi biztos bevállalna. Egy zsúfolt szórakozóhelyen, ahol van mondjuk 500 pasi, ez már 25 potenciális jelölt, akiből még mi válogathatunk, mert nincs 25 duci nő az egész országban, aki elmenne bulizni egy ilyen helyre. :P

2016. máj. 30. 08:15
 4/40 anonim ***** válasza:
47%
Nincs olyan nő, aki a külseje miatt ne találna párt. Ha egy nő nem talál párt, akkor vagy nagyon válogatós, vagy valami komoly defektje van.
2016. máj. 30. 08:24
 5/40 anonim ***** válasza:
76%
Én kövér voltam mindig, de jobbnál jobb pasikkal volt dolgom. Soha semmilyen igényemet a hurkáim miatt nem kellett leadnom! Nem is adnám... Az ízlések meg különbözőek, mindenkinek más a szép..más a vonzó! Jó lenne, ha ezt végre fel és elfogadná mindenki.
2016. máj. 30. 08:50
 6/40 anonim ***** válasza:
72%

Minimum 75, de inkább 80 kg körül voltam mindig. Jobbnál jobb pasikkal volt kapcsolatom.

Nem tudom, miért hiszik sokan, hogy mindenkinek csak a vékony nő tetszik?? A férjem bottal sem piszkálna meg egy vékony nőt, számára nem izgató a kilátszódó borda vagy a 75B méretű mell.

Tessék tudomásul venni, hogy mindenkinek más tetszik.

2016. máj. 30. 09:10
 7/40 anonim ***** válasza:
11%
Aztaaa mennyi kővér nő van ezen az oldalon. A lepontozásokból is jól kivehető. Nem gondoltam volna. Elég új vagyok itt.
2016. máj. 30. 09:13
 8/40 anonim ***** válasza:
56%
#9 Mindenhol nagyon sok a kövér nő. Nagyon sok sajnos az ócska kaja amit a boltban kapni.
2016. máj. 30. 09:26
 9/40 anonim ***** válasza:
66%

Bocs, van még egy dagadt nőismerősöm(pajzsmirigyes), aki el is vetette magát, de az a csaj tényleg egy valóságtagadó hisztérika.

Ha bárki a környezetében azt meri sugallni, hogy ő dagadt, teljesen kifordul önmagából, csapkod és tombol...

Ő is sakkban tartja a férjét.

Fura, hogy ezek a srácok, az ilyen nőkkel, mind a ketten kb 45 kilósak. Talán ez is valami beteg fétis lehet.

2016. máj. 30. 09:40
 10/40 anonim ***** válasza:
13, Falun vannak. Nekem volt 3-4 ismerősöm aki bármikor szexelt volna kővér nővel is. Az egyik szexmániás volt, a többi falusi.
2016. máj. 30. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!