Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki a súlyfeleslege miatt nem talal part maganak?

Figyelt kérdés
Szokott probalkozni fogyokurakkal, vagy nem tud mit csinalni vele?

2016. máj. 30. 07:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
#20 Nem igazán bosszant, egyrészt nem minket bosszantanak a dolgok, hiszen nem mi pontozgatunk le ezerrel másokat, másrészt meg ha más fiúknak kellenek a kövér nők, nekünk több vékony marad. Ennyi... :D
2016. máj. 30. 10:25
 22/40 anonim ***** válasza:
84%
Én sosem tettem különbséget így vékony nőként. Megjegyzést sem teszek soha senkire. Csak tudjátok mit unok már rohadtul? Az anorexiásozást. És ezt sokszor pont olyan emberektől, akik nem nádszálak. Nagyon természetes lett leanorexiásozni másokat és meg lehet nézni, hogy általában ki szid kit... Én nem a dagadtas szidalmakat látom gyakrabban, hanem azt, hogy még a tök átlagos testalkatú nőket is fikázzák egyesek. Hát ezerszer inkább legyek sovány testmozgással + egészséges étkezéssel, mint terheljem a szívemet 20 kiló felesleggel. Előbbivel még van mi hajtsa a motort, de utóbbinak nem sok haszna van. És ez már az anorexiásozóknak szól.
2016. máj. 30. 10:27
 23/40 anonim ***** válasza:
86%
A másik tipikus, a dagadék kocák mindig azzal jönnek, hogy sok férfinakk nem tetszenek az anorexiások...nem csak ez a két véglet van ám! Szóval akinek nem jön be a túl vékony (nekem sem), az emiatt még nem egy hústorony zsírbüfével fog összejönni, hanem egy átlagos alakúval.
2016. máj. 30. 10:30
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, 30-assal teljesen egyetértek.

Ez a legirritálóbb, ahogy a dagadtak védik a mundér becsületét azzal, hogy eléggé átlátszóan fikázzák őket olyasmikkel, hogy "csak a kutya játszik csontokkal", meg "piszkafa" vagy "ropi".

Mintha aki nem dagadt, az csak anorexiás lehetne és nincs köztes.

Erre mit felelnek a helyi hölgyek?

2016. máj. 30. 10:32
 25/40 anonim ***** válasza:
63%
32, semmit. benyomnak pár kakaós csigát, aztán megnyugtatják magukat biztos a pajzsmirigy. :)
2016. máj. 30. 10:34
 26/40 anonim ***** válasza:

Ő például egy igen vonzó kerekdedebb szépség, nem hiszem hogy visszautasítaná bárki:

[link]

2016. máj. 30. 10:45
 27/40 anonim ***** válasza:

34-es

Én már meg istettem :)

2016. máj. 30. 10:47
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Jujjjj ,elolvastam az összes véleményt.Hát emberek... relax.Nem kell így egymásnak esni,meg szidni a másikat.Egy molettebb csaj is lehet vonzó,ugyan úgy,mint egy "heroin chick" (mondjuk én a vékonyabbat preferálom).Ami meg az anorexiázást illeti... nagyon undorító közhely!Attól még,hogy valakin nincsen súlyfelesleg ,nem kell egyből betegnek bélyegezni.Edzek,és egészségesen étkezem.Ennek az az eredménye,hogy kisportoltabb és felesleg mentes testem van.Ahogyan az első oldalon írta egy "kedves" molett"hölgy, a párja undorodna egy 75B-s karcsú nőtől,akinek kint vannak a bordái..Hagyjuk már! Érdekes módon tőlem senki sem undorodott ezekkel a méretekkel.Sűt belőle a rosszindulat és az elnyomás érzet...

Nem kell szidni a másikat.. pláne nem ilyenek miatt.

Hogy a kérdésre is válaszoljak,amikor testes voltam sokan tettek rám megjegyzéseket.Egy pasas elküldött,mert,hogy a "lapos hasú nőket szereti".De ezenkívűl lett barátom.Amióta meg karcsú vagyok,semmi efféle gondom sincs.1,5-2 év alatt adtam le a súlyfelesleget.

2016. máj. 30. 11:00
 29/40 anonim ***** válasza:
79%
Az àtlag fèrfi szàmàra a kórosan túlsúlyos nő nem vonzó de főleg nem egészséges. A kövér nők hiába is állítják azt hogy ez igy jól van.
2016. máj. 30. 11:05
 30/40 anonim ***** válasza:
68%

+1 a 30-asnak.

Vannak telt barátnőim, sose bántanám őket, nagyszerű emberek, nagyon csinosan tudnak felöltözni, kívánatos látványt tudnak nyújtani. De(!) amikor ilyen portálokon, vagy akár fb-n megy a pocskondiázás, meg az anorexiázás a teljesen normális alkatú nőkre, akik tesznek az alakjukért, az rettenetesen bicskanyitogató.

Továbbá nem nagyon értem, miért kérik ki maguknak az ilyen alkattal rendelkező nők, ha megemlítik a súlyukat, kövérnek, husinak, nagydarabnak és miegyebeknek hívják őket. Ha ezt ő szidalmazásnak veszi, akkor ott komoly probléma van a fejében. (Kivéve, ha valóban bántó szándék áll mögötte.) A tény, az tény, a hozzáállás már egy teljesen más kérdés. Akit ez nem zavar, az vállalja. Ne bújjon egészségügyi problémák mögé, hogy jajj, a pajzsmirigye, miegymás. Vannak pajzsmirigybeteg ismerőseim is, és vékonyak. Megszenvednek érte, de vékonyak, mert ők ezt választották.

Nyugodtan be lehet vallani, hogy nem ér annyit a közösség által választott ideál, hogy rendszeresen tornázzanak, változtassanak az étkezési szokásaikon, nincs ezzel baj. Ő nem akarja, nem kell, nekem, meg senki másnak sem igazán árt vele, csak magának. 20-30 kiló, és afeletti fölösleg sose lesz egészséges, kár emellett kardoskodni. A 0 testzsírszázalék sem az, ezt is kár titkolni, de a kettő közt helyezkedik el a nők igencsak jelentős része.

És igazán jó lenne, ha legalább mi nők tisztelnék annyira egymást, hogy nem használunk olyan kifejezéseket ismeretlenekre, hogy bottal se piszkálná meg, illetve sikítva menekülne előle, mert akár vékony, akár telt nő mond ilyet a másikról, nagyon undorító dolog. Ki lehet ezt fejezni szépen, él nélkül.

A kérdésre válaszolva: nem hinném, hogy a súly akadály lenne, inkább néhány ember fejében lévő frusztráció és/vagy kisebbségi komplexus okoz gondot az ilyen esetekben.

2016. máj. 30. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!