Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki a súlyfeleslege miatt nem talal part maganak?
Na igen, 30-assal teljesen egyetértek.
Ez a legirritálóbb, ahogy a dagadtak védik a mundér becsületét azzal, hogy eléggé átlátszóan fikázzák őket olyasmikkel, hogy "csak a kutya játszik csontokkal", meg "piszkafa" vagy "ropi".
Mintha aki nem dagadt, az csak anorexiás lehetne és nincs köztes.
Erre mit felelnek a helyi hölgyek?
Jujjjj ,elolvastam az összes véleményt.Hát emberek... relax.Nem kell így egymásnak esni,meg szidni a másikat.Egy molettebb csaj is lehet vonzó,ugyan úgy,mint egy "heroin chick" (mondjuk én a vékonyabbat preferálom).Ami meg az anorexiázást illeti... nagyon undorító közhely!Attól még,hogy valakin nincsen súlyfelesleg ,nem kell egyből betegnek bélyegezni.Edzek,és egészségesen étkezem.Ennek az az eredménye,hogy kisportoltabb és felesleg mentes testem van.Ahogyan az első oldalon írta egy "kedves" molett"hölgy, a párja undorodna egy 75B-s karcsú nőtől,akinek kint vannak a bordái..Hagyjuk már! Érdekes módon tőlem senki sem undorodott ezekkel a méretekkel.Sűt belőle a rosszindulat és az elnyomás érzet...
Nem kell szidni a másikat.. pláne nem ilyenek miatt.
Hogy a kérdésre is válaszoljak,amikor testes voltam sokan tettek rám megjegyzéseket.Egy pasas elküldött,mert,hogy a "lapos hasú nőket szereti".De ezenkívűl lett barátom.Amióta meg karcsú vagyok,semmi efféle gondom sincs.1,5-2 év alatt adtam le a súlyfelesleget.
+1 a 30-asnak.
Vannak telt barátnőim, sose bántanám őket, nagyszerű emberek, nagyon csinosan tudnak felöltözni, kívánatos látványt tudnak nyújtani. De(!) amikor ilyen portálokon, vagy akár fb-n megy a pocskondiázás, meg az anorexiázás a teljesen normális alkatú nőkre, akik tesznek az alakjukért, az rettenetesen bicskanyitogató.
Továbbá nem nagyon értem, miért kérik ki maguknak az ilyen alkattal rendelkező nők, ha megemlítik a súlyukat, kövérnek, husinak, nagydarabnak és miegyebeknek hívják őket. Ha ezt ő szidalmazásnak veszi, akkor ott komoly probléma van a fejében. (Kivéve, ha valóban bántó szándék áll mögötte.) A tény, az tény, a hozzáállás már egy teljesen más kérdés. Akit ez nem zavar, az vállalja. Ne bújjon egészségügyi problémák mögé, hogy jajj, a pajzsmirigye, miegymás. Vannak pajzsmirigybeteg ismerőseim is, és vékonyak. Megszenvednek érte, de vékonyak, mert ők ezt választották.
Nyugodtan be lehet vallani, hogy nem ér annyit a közösség által választott ideál, hogy rendszeresen tornázzanak, változtassanak az étkezési szokásaikon, nincs ezzel baj. Ő nem akarja, nem kell, nekem, meg senki másnak sem igazán árt vele, csak magának. 20-30 kiló, és afeletti fölösleg sose lesz egészséges, kár emellett kardoskodni. A 0 testzsírszázalék sem az, ezt is kár titkolni, de a kettő közt helyezkedik el a nők igencsak jelentős része.
És igazán jó lenne, ha legalább mi nők tisztelnék annyira egymást, hogy nem használunk olyan kifejezéseket ismeretlenekre, hogy bottal se piszkálná meg, illetve sikítva menekülne előle, mert akár vékony, akár telt nő mond ilyet a másikról, nagyon undorító dolog. Ki lehet ezt fejezni szépen, él nélkül.
A kérdésre válaszolva: nem hinném, hogy a súly akadály lenne, inkább néhány ember fejében lévő frusztráció és/vagy kisebbségi komplexus okoz gondot az ilyen esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!