Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ezért szakítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezért szakítanátok?

Figyelt kérdés

Kicsit fura ez az eset, tegnap egy szórakozóhelyen voltunk a barátommal, és hazafelé menet belém állt pár részeg/drogos/kitudja milyen csöves. Beszólogattak, meg hasonlók, a barátom szólt nekik vissza, mire az egyik valami olyasmit mondott hogy "na, nem adod egy körre a prostidat?" Erre a barátom meg bedühödött, és megütötte.

Én alapból elítélem az erőszakot, haragudtam is rá valamilyen szinten, hogy ezt nem így kell megoldani, de elengedtem a témát, meg azért valamilyen szinten jól is esett, hogy megvédett, mégha ilyen módon is.

Ma reggel viszont elmeséltem a nagynénémnek (ő kb. a legfőbb "bizalmasom", mindent megosztok vele) aki teljesen kiakadt, hogy miért vagyok egy ilyen erőszakos állattal, aki így kezeli a konfliktusait, és ő már páros lábbal rúgta volna ki a nagybátyámat, ha ilyet csinálna.

Kicsit szégyellem, de beleültette a bogarat a fülembe ezzel...

Ti mit gondoltok erről? Ez tényleg olyan, hogy ha egyszer megteszi, akkor máskor is?

2016. máj. 28. 09:50
1 2
 11/14 Kenzo Tenma ***** válasza:
96%
Nektek semmi sem jó? Ahogy más is írta előttem, ha nem ezt csinálta volna, akkor meg az lenne a baj. A nagynénédet pedig cseréld le. Ha ennyire manipulálható vagy, akkor legalább egy értelmes ember manipuláljon.
2016. máj. 28. 11:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom feltűnt-e de azért haragudtál rá mert megvédett. Lehet ha nem üti meg akkor követnek titeket és folytatják az alázásod. Örülj neki ha máskor is megteszi... nagynénédnek fogalma sincs, hogy milyen világ van odakinn ezek szerint, sok pasi ilyenkor behúzná fülét farkát és félreállna amíg lezajlik ez az egész. Az jobb lett volna?
2016. máj. 28. 13:47
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
Én igenis elvárom a páromtól, hogy ha zaklatnak az utcán, akkor szétkapja az illetőt, de legalábbis a védelmemre keljen. Egy normális pasi nem hagyja, hogy így megalázzák a barátnőjét. Mégis milyen párkapcsolat az, ahol az egyiket zaklatják, és a másik kukán néz, és nem csinál semmit?? Soha nem lennék, olyan pasival, illetve szakítanék olyannal, aki nem kelne a védelmemre, ha nekem jönne nem egy, de egy csapat!!! agresszív állat, és nem védene meg. A nagynénéd maradjon csöndben.
2016. máj. 28. 14:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Először is a nagynénéd és te két külön ember vagytok.

A nagynénéd él együtt a barátoddal? Ő jár vele? Őt szereti?

Akkor mégis milyen fogalma lenne arról, hogy erőszakos-e vagy sem.

Kislány! Megvédett! Először, mint írtad szóban. Utána ütötte meg a részeget.

Valószínűleg nem találkoztál még hasonló emberekkel. Elárulom: ha nincsenek megfelelően kezelve, akkor a szóbeli inzultus után tovább mennek, ha látják, hogy nem gátolja őket semmi. És szép szóval ilyeneket nem lehet leszerelni.

Elítéled az erőszakot. Az ártatlanok elleni erőszakot én is! De voltál már kint a valódi világban? Akkor nézz ki egy kicsit! Sokan, nagyon sokan csak az erő nyelvén értenek!

A barátod megvédte a becsületedet. És tovább megyek: ugyan merész feltételezés, de talán, ismétlem csak talán lehet, hogy megvédett egy soron következő lányt az inzultálástól azzal, hogy lehűtötte a kedélyeket egy ütéssel. Inkább büszkének kellene lenned rá.

És írom sajnos ezt egy olyan srácként, aki nem ennyire bátor, mint a barátod. Fogalmam sincs, hogy hogyan viselkednék egy hasonló szituációban, de nagyon szeretnék úgy, mint ő!

Szóval becsüld meg a srácot!

2016. máj. 28. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!