Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezért szakítanátok?
Kicsit fura ez az eset, tegnap egy szórakozóhelyen voltunk a barátommal, és hazafelé menet belém állt pár részeg/drogos/kitudja milyen csöves. Beszólogattak, meg hasonlók, a barátom szólt nekik vissza, mire az egyik valami olyasmit mondott hogy "na, nem adod egy körre a prostidat?" Erre a barátom meg bedühödött, és megütötte.
Én alapból elítélem az erőszakot, haragudtam is rá valamilyen szinten, hogy ezt nem így kell megoldani, de elengedtem a témát, meg azért valamilyen szinten jól is esett, hogy megvédett, mégha ilyen módon is.
Ma reggel viszont elmeséltem a nagynénémnek (ő kb. a legfőbb "bizalmasom", mindent megosztok vele) aki teljesen kiakadt, hogy miért vagyok egy ilyen erőszakos állattal, aki így kezeli a konfliktusait, és ő már páros lábbal rúgta volna ki a nagybátyámat, ha ilyet csinálna.
Kicsit szégyellem, de beleültette a bogarat a fülembe ezzel...
Ti mit gondoltok erről? Ez tényleg olyan, hogy ha egyszer megteszi, akkor máskor is?
Először is a nagynénéd és te két külön ember vagytok.
A nagynénéd él együtt a barátoddal? Ő jár vele? Őt szereti?
Akkor mégis milyen fogalma lenne arról, hogy erőszakos-e vagy sem.
Kislány! Megvédett! Először, mint írtad szóban. Utána ütötte meg a részeget.
Valószínűleg nem találkoztál még hasonló emberekkel. Elárulom: ha nincsenek megfelelően kezelve, akkor a szóbeli inzultus után tovább mennek, ha látják, hogy nem gátolja őket semmi. És szép szóval ilyeneket nem lehet leszerelni.
Elítéled az erőszakot. Az ártatlanok elleni erőszakot én is! De voltál már kint a valódi világban? Akkor nézz ki egy kicsit! Sokan, nagyon sokan csak az erő nyelvén értenek!
A barátod megvédte a becsületedet. És tovább megyek: ugyan merész feltételezés, de talán, ismétlem csak talán lehet, hogy megvédett egy soron következő lányt az inzultálástól azzal, hogy lehűtötte a kedélyeket egy ütéssel. Inkább büszkének kellene lenned rá.
És írom sajnos ezt egy olyan srácként, aki nem ennyire bátor, mint a barátod. Fogalmam sincs, hogy hogyan viselkednék egy hasonló szituációban, de nagyon szeretnék úgy, mint ő!
Szóval becsüld meg a srácot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!