Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ezért szakítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezért szakítanátok?

Figyelt kérdés

Kicsit fura ez az eset, tegnap egy szórakozóhelyen voltunk a barátommal, és hazafelé menet belém állt pár részeg/drogos/kitudja milyen csöves. Beszólogattak, meg hasonlók, a barátom szólt nekik vissza, mire az egyik valami olyasmit mondott hogy "na, nem adod egy körre a prostidat?" Erre a barátom meg bedühödött, és megütötte.

Én alapból elítélem az erőszakot, haragudtam is rá valamilyen szinten, hogy ezt nem így kell megoldani, de elengedtem a témát, meg azért valamilyen szinten jól is esett, hogy megvédett, mégha ilyen módon is.

Ma reggel viszont elmeséltem a nagynénémnek (ő kb. a legfőbb "bizalmasom", mindent megosztok vele) aki teljesen kiakadt, hogy miért vagyok egy ilyen erőszakos állattal, aki így kezeli a konfliktusait, és ő már páros lábbal rúgta volna ki a nagybátyámat, ha ilyet csinálna.

Kicsit szégyellem, de beleültette a bogarat a fülembe ezzel...

Ti mit gondoltok erről? Ez tényleg olyan, hogy ha egyszer megteszi, akkor máskor is?

2016. máj. 28. 09:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lol az a problemad hogy megvedte a becsuleted? A nagynened eleg idiota
2016. máj. 28. 09:51
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Te tényleg ennyire hülye vagy?? Megvédett téged te szerencsétlen.

Igen, szakíts, legalább találhat egy kevésbé hülyét.. Nem téged vert meg, ez azért megvan?

2016. máj. 28. 09:52
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

Ja és igen..ha szó nélkül elment volna mellettük, akkor meg az lenne a baj. Bravó.

2016. máj. 28. 09:53
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Nemreg volt ez a Balaton partjan szexelo par a hirekben, akiket megtamadott 2 pasi es a fiu elszaladt segitsegert,igy vedve a lanyt akit addig jol megeroszakoltak.Erdeklodve kerdezem,akkor neked az a pasi ferfiasabb mint a parod aki megvedte a becsuletedet? Ha tolunk kerdezed h ez szakitook-e esnha 10en igennel felelunk es kidobod,akkor az egesz noi nem neveben szegyellnem magam h ide jutott a tarsadalmunk.A pasid megvedett.Nem teged utott meg.Ma egesz nap a feneket nyalnam ezert a gesztusert,nem a gyakorin savaznam.34N
2016. máj. 28. 09:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
barátnőmet lek**vázná egy lecsúszott p*csfej, valszeg én is pofánütném...
2016. máj. 28. 10:01
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem neked rendes ferfi nem valo mert nem tudod ertekelni. Add nekem en biztosan szebben bannek vele.

21/N

2016. máj. 28. 10:10
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem szakítanék, bár pasi vagyok. Eléggé foglalkoztat az önvédelem témakör.

Én is elítélem az erőszakot, de a tegnapi esetet nem tudom megítélni. Én lehet inkább úgy perdítettelek volna meg, hogy azt sem tudod mi történik és a nyakad alatti résznél meg a karodnál fogva futólépésben vezettelek volna el a helyszínről. Ezt biztosan erőszakoskodásnak élted volna meg és szakítanál velem :D De kb a szakértői javaslat szerint jártam volna el, ha sikerül időben kapcsolnom.

A barátod tette szerintem egy lehetséges helyes megoldás volt. Szociálisan megnevelte az ilyen alakokat, továbbá erőt és határozottságot sugárzott, ami abban a helyzetben fontos. Elsülhetett volna úgy is, hogy felbőszíti a támadókat, de nem ez történt. Lehet a határozott fellépésének köszönhető, hogy nem alakult ki egy olyan szituáció, ahol csoportosan meglincselnek titeket.

2016. máj. 28. 10:51
 8/14 anonim ***** válasza:

Az a kérdés is felmerült bennem, hogy ha nem csinált volna semmit, akkor azért szakítasz vele, mert nem tett semmit.

Ha visszaszólt volna és akkor lehet a támadóitok támadnak előbb és nektek már rosszabb pozícióban kellett volna reagálnotok valamit az eseményekre

2016. máj. 28. 10:52
 9/14 anonim ***** válasza:
95%
Igen, szerintem is szakits vele. Normalis baratnot erdemel szerencsetlen, nem teged.
2016. máj. 28. 10:54
 10/14 Szergej55 ***** válasza:
93%
Mondd, hülye vagy?
2016. máj. 28. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!