Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezért szakítanátok?
Kicsit fura ez az eset, tegnap egy szórakozóhelyen voltunk a barátommal, és hazafelé menet belém állt pár részeg/drogos/kitudja milyen csöves. Beszólogattak, meg hasonlók, a barátom szólt nekik vissza, mire az egyik valami olyasmit mondott hogy "na, nem adod egy körre a prostidat?" Erre a barátom meg bedühödött, és megütötte.
Én alapból elítélem az erőszakot, haragudtam is rá valamilyen szinten, hogy ezt nem így kell megoldani, de elengedtem a témát, meg azért valamilyen szinten jól is esett, hogy megvédett, mégha ilyen módon is.
Ma reggel viszont elmeséltem a nagynénémnek (ő kb. a legfőbb "bizalmasom", mindent megosztok vele) aki teljesen kiakadt, hogy miért vagyok egy ilyen erőszakos állattal, aki így kezeli a konfliktusait, és ő már páros lábbal rúgta volna ki a nagybátyámat, ha ilyet csinálna.
Kicsit szégyellem, de beleültette a bogarat a fülembe ezzel...
Ti mit gondoltok erről? Ez tényleg olyan, hogy ha egyszer megteszi, akkor máskor is?
Te tényleg ennyire hülye vagy?? Megvédett téged te szerencsétlen.
Igen, szakíts, legalább találhat egy kevésbé hülyét.. Nem téged vert meg, ez azért megvan?
Ja és igen..ha szó nélkül elment volna mellettük, akkor meg az lenne a baj. Bravó.
Szerintem neked rendes ferfi nem valo mert nem tudod ertekelni. Add nekem en biztosan szebben bannek vele.
21/N
Nem szakítanék, bár pasi vagyok. Eléggé foglalkoztat az önvédelem témakör.
Én is elítélem az erőszakot, de a tegnapi esetet nem tudom megítélni. Én lehet inkább úgy perdítettelek volna meg, hogy azt sem tudod mi történik és a nyakad alatti résznél meg a karodnál fogva futólépésben vezettelek volna el a helyszínről. Ezt biztosan erőszakoskodásnak élted volna meg és szakítanál velem :D De kb a szakértői javaslat szerint jártam volna el, ha sikerül időben kapcsolnom.
A barátod tette szerintem egy lehetséges helyes megoldás volt. Szociálisan megnevelte az ilyen alakokat, továbbá erőt és határozottságot sugárzott, ami abban a helyzetben fontos. Elsülhetett volna úgy is, hogy felbőszíti a támadókat, de nem ez történt. Lehet a határozott fellépésének köszönhető, hogy nem alakult ki egy olyan szituáció, ahol csoportosan meglincselnek titeket.
Az a kérdés is felmerült bennem, hogy ha nem csinált volna semmit, akkor azért szakítasz vele, mert nem tett semmit.
Ha visszaszólt volna és akkor lehet a támadóitok támadnak előbb és nektek már rosszabb pozícióban kellett volna reagálnotok valamit az eseményekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!