Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfiak tűnnek olyan elkeseredettnek kapcsolatok terén?
Bár lehet csak itt az oldalon, de folyton azt látom, hogy "egyik csajnak se kellesz, ha nem vagy pénzes vagy jóképű", meg hasonlókat. Ezt csak azért furcsállom, mert lányból nincs több, csak én. Én is pont ilyen 'rinyálós' :D vagyok, csak lányban, dagi vagyok, csúnya, szerencsétlen, csóró, stb stb. és én se fogok senkinek se kelleni az életben. Az összes többi lány tényleg olyan szerencsés lenne, hogy tökéletes az alakja meg az anyagi háttere, meg minden? Hogy egyértelműnek veszi, hogy van/lesz valakije? :)
A másik meg hogy, azt mondjátok hogy a lányoknak csak a 'tökéletes' férfiak kellenek, de nem igaz ugyanaz a férfiakra is?:) Talán Nektek nem a nagymellű, kerek s*ggű, szép arcú hosszú hajú lányok kellenek csak? :) Dehogynem. Én meg, egy depressziós, csúnya 'kislány', jól tudom hogy nem kellek senkinek, ezért nem is érdekel már az egész, és szerintem sokkal kevesebb esélyem is lenne találni valakit, mint néhány itteni 'csúnyának' mondott férfi. :)
Idáig még minden lányismerősöm talált magának valakit, aki rosszul nézett ki, úgyhogy biztosan fogsz te is. :) Egyébként ajánlom a diétát, férfiként én is elkezdtem és 5 hónap alatt 97 kilóról lefogytam 79-re, és egyáltalán nem éhezem, de még edzeni is alig szoktam.
A kérdésed második felére reagálva, külsőre inkább csak az a lényeg, hogy ne legyél kirívóan elhízott, de egy normál testalkat elérése szerintem nem olyan nagy munka, hogy ne lehessen megcsinálni.
1) Nem kell konditerembe járni, csak nem kell állandóan zabálni, meg néha menj el sétálni, biciklizni, futni, nem hiszem, hogy ez olyan megerőltető lenne. A többi lány se jár edzőtáborba, csak odafigyel az étrendre.
2) Ha ápolt vagy és nincs rajtad +15kg súlyfelesleg, akkor biztos fognak kezdményezni. Szerinted a másik oldalon is így van? Hát nem! Én évek óta edzek, egy nő sem kezdeményez nálam, és senki sem fogadja a közeledésem. Na látod ez a nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!