Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfiak tűnnek olyan elkeseredettnek kapcsolatok terén?
Bár lehet csak itt az oldalon, de folyton azt látom, hogy "egyik csajnak se kellesz, ha nem vagy pénzes vagy jóképű", meg hasonlókat. Ezt csak azért furcsállom, mert lányból nincs több, csak én. Én is pont ilyen 'rinyálós' :D vagyok, csak lányban, dagi vagyok, csúnya, szerencsétlen, csóró, stb stb. és én se fogok senkinek se kelleni az életben. Az összes többi lány tényleg olyan szerencsés lenne, hogy tökéletes az alakja meg az anyagi háttere, meg minden? Hogy egyértelműnek veszi, hogy van/lesz valakije? :)
A másik meg hogy, azt mondjátok hogy a lányoknak csak a 'tökéletes' férfiak kellenek, de nem igaz ugyanaz a férfiakra is?:) Talán Nektek nem a nagymellű, kerek s*ggű, szép arcú hosszú hajú lányok kellenek csak? :) Dehogynem. Én meg, egy depressziós, csúnya 'kislány', jól tudom hogy nem kellek senkinek, ezért nem is érdekel már az egész, és szerintem sokkal kevesebb esélyem is lenne találni valakit, mint néhány itteni 'csúnyának' mondott férfi. :)
Ha hiszed ha nem,2 kapcsolatom is volt már úgy hogy eleinte nem tetszettek annyira de mégis megfogtak a belsőjükkel.
Plusz,néhány férfi kollégánál egy idő után abszolút nem fog számítani a külső,mert úgy lesznek vele hogy mindegy csak legyen valaki..
Ha a belsőd olyan mint egy kukacos alma,akkor tényleg nem sok esélyed van mert ha mindenkivel bunkó vagy stb. akkor ez mindenki számára kiábrándító.
A depressziód valós, tehát orvos állította fel a diagnózist, és jársz terápiára, vagy csak introvertált és szomorú vagy, és magadra mondod, hogy depis vagy?
Ha még nem jársz pszichológushoz, akkor lehet érdemes lenne.
Sportolj valamit, attól le is fogysz, és sikerélményt, önbizalmat is ad, plusz kikapcsol a mindennapi komorságból.
Egyébként mindkét nemben vannak olyanok, akiknek csak fullos pasi/csaj felel meg, de nem mindenki ilyen. Nekem van egy kis pocakom, és akármit sportoltam eddig, semmi nem tudott segíteni a combomon és a fenekemen, elég narancsbőrös, szerintem a melleim se szépek, de főleg nem nagyok, a fogaim nagyon kuszák, a barátom mégis velem van, és látom rajta, hogy megőrül értem. :D Neki is vannak testi hibái, nem az az általánosan elfogadott "tökéletes 10/10-es pasi", számomra mégis az, imádom a "hibáival" együtt.
Én is sokáig azt hittem, hogy egyedül fogok meghalni, kamaszkoromban rengeteget cikiztek hogy csúnya vagyok, aztán mégis lett párom.
Ha tudod a hibáidat, akkor igyekezz javítani rajtuk, és állj magadhoz kicsit pozitívabban.
Ugyanezt tudnám mondani az itt "rinyáló" pasiknak.
"Plusz,néhány férfi kollégánál egy idő után abszolút nem fog számítani a külső,mert úgy lesznek vele hogy mindegy csak legyen valaki."
Hát erre mondjuk én nem építenék kapcsolatot, de mindegy....
Bocsi, csak most olvastam a válaszaidat.
Szóval, ne olyat sportolj, ami szenvedés. Engem pl fegyverrel se lehetne bekényszeríteni konditerembe, inkább meghalnék, de mondjuk az úszást és a bicajozást élvezem. Keress valamit, csak van olyan testmozgás, ami szórakoztat is. Ha szenvedés a dolog, akkor tényleg nem éri meg.
A vádlid egyébként nem lehet, hogy csak "vizes"? Anyukámnak nagyon vastag a vádlija, de csak azért, mert nagyon sok víz van benne, az nem dagadság kérdése.
A pszichológust sajnálom hogy nem jött be, esetleg még valami kreatív hobbit tudnék ajánlani, rajzolás, írás, akármi ami tetszik, az is egész jól feltölt és ad önbizalmat.
Mert pont úgy sza.rnak bele, ha kapnak egy jó tanácsot, mint te, és pont olyan taszító a személyiségük, mint a tiéd.
Általában a nők kedvesebbek, aranyosabbak, főleg a duci lányok, de hát nálad csak depi van meg fikázás ezerrel.
Nem csak a tökéletes csajok és pasik kelnek el, és ha nem a gép előtt rinyálnátok, ezt ti is látnátok. Nálatok rondább és csóróbb is talál párt.
Neked is azt kéne felfogni, amit a vernyákoló pasikórusnak, hogy ha nem teszel a változásért, ne vájr eredményt.
Nem fogsz szenvedni, hogy tetsszen valakinek a tested, de aztán sírsz, hogy nem tetszik a tested senkinek.
Most komolyan, te nem érzel egy kis ellentmondást?!
Ez a rinyálás a vastag vádli miatt is szánalom. Kamasz koromban a föld alá tudtam volna én is bújni miatta, és képzeld kiderült, hogy a pasiknak vagy tetszik, vagy pont letojják, mert elkalandozott a szemük valahol feljebb.
Nekem ezen a gondon az segített, hogy csináltattam a vádlimra egy szép tetoválást, és AZT már szívesen megmutatom. Akár rövidebb nadrágban vagy szoknyában is. És kiderült, hogy kb. mindenki jó magasról letojja, hogy mekkora vádlim, pont úgy nem érdekel senkit, ahogy engem se a másoké. Ennyi.
Ne kelljen leírnom, miben nem vagyok tökéletes, mert hosszú lenen a lista. :)
De azt se, hogy miben vagyok jó. :) Mert mára már erről is tudok jó hosszú listát írni, bár ehhez idő kellett.
Kérdező, neked CSAK egy tökéletes pasi lenne jó? Gondolom nem. Képzeld, ők sem csak a tökéleteset keresik.
Nem úgy kell hozzáállni, hogy a pasik az egy másik faj, (vagy a pasik részéről a nők egy másik faj), pont úgy éreznek, gondolkodnak, szeretnek, mint ahogy TE, csak egy kicsit néha gondolj bele a helyzetükbe fordítva. Az egyetlen hatalmas különbség, hogy ők tudnak állva pisilni nadrágban, ami egy hosszú kirándulás során az erdőben oltári nagy előny. :)
Nyugodtan nyisd ki a szemed, nagyon sok csúnya, tepsiseggű, pattanásos csajnak is van pasija, szóval kétlem hogy csak a tökéletes lenne elég jó.
Akkor elmondom mi a különbség:
Te dagi vagy szerencsétlen, csúnya és csóró de még így is választhatnál bárkit a szintedről vagy még feljebbről is.
Ezzel szemben itt vagyok én: magas vagyok, ha nem is jóképű de legalább nem baltával faragott az arcom, atletikus alkatú, kiemelkedően értelmes, nagyszerű humorral rendelkező és bár rosszul fizetett de nagy presztizsű és alkotó jellegű munkám van amit szeretek. Én nem hogy a "szintemről" nem tetszek senkinek, de konkrétan lány még tőlem annyit sem kérdezett meg soha hogy: "Hogy vagy?"
Egy férfi felé jóval nagyobbak az elvárások: legyen jóképű, gazdag, humoros, izmos, család és állatbarát, határozott, romantikus, céltudatos stb stb. A nő meg kb. legyen szép és annyi. Ha főzni is tud akkor meg elveszik feleségül. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!