Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, aki már itt találta meg élete párját, illetve jött már innen össze valakivel? Mennyire voltak ezek tartós kapcsolatok? F
2 barátnőm volt innen és egy alkalmi szexpartnerem.
Mindegyikkel vége lett, első exemmel még fennáll a beszélőviszony, lehet összefutunk egy sörre majd valamikor.
Az alkalmival úgy volt, hogy megmarad az ismeretség, már testiség nélkül (kb. 2 éve ismertem meg itt), de mikor láttam, hogy 1-2 héttel később reagál már azokra amiket írok neki, töröltem mert nem láttam értelmét tovább erőlködni.
Második exemet tiltottam mindenhol és vele nem is kívánok beszélni többet.
Dióhéjban ennyi. Nem azt mondom, hogy itt nem lehet párt találni, kb. ugyanolyan mint bárhol máshol.
húha, jaguár mindjárt mesél neked ezt-azt :D
egyébként innen egy csajjal jöttem össze, nem volt életem párja mert csak egy évig tartott, de abban az egy évben jól éreztük magunkat egymással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!