Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolati alapok szükségesek ahhoz hogy valakivel hosszútávra tervezz?
A kérdés adott.. Miknek vagy milyen - érzelmi- dolgoknak kell ahhoz meglennie egy kapcsolatban amiből látod azt, hogy igen, kölcsönös a tisztelet, egyenlőek a viszonyok, és "megéri" hosszutávra tervezni az adott illetővel, akár gyerek téren is a későbbiekre nézve?:)
Konkrét dolgok is érdeklnek, hogy pl. saját kapcsolatotokban bemegy érted a barátod/barátnőd ha végeztél a munkával vagy ezekhez hasonlók amikből te ugy érzed hogy megbecsül
kölcsönös tisztelet,kommunikáció,közös célok/érdeklődési körök,szeretet
Még suliba járok,de ha nem dolgozik akkor eljön értem.
Mindig érdeklődik hogy mi történt velem.Ha durcás vagyok próbál megnyugtatni és nem szól semmi olyat hogy "ne hisztizz már ne nyafogj stb."
A házimunkából ő is kiveszi a részét és nem hagyja rám az egészet, néha közösen főzünk.
Van hogy korábban fel kell és reggelit készít nekem és ágyba hozza. :)
Gyakran mondja,hogy szeret,megölel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!