Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságtalan csak azért összejönni valakivel, hogy ne
legyek egyedül?
Figyelt kérdés
Évek óta teljesen egyedül élek, egyedül tartom el magam, egyedül gondoskodom mindenről. Eleinte nagyon élveztem ezt az önállóságot, de most kezdek belefáradni, főleg hogy családi gondjaim is vannak (anyukám súlyos beteg). Olyan jó lenne, ha valakire támaszkodhatnék, és megoszthatnám vele a gondjaimat és az örömömet is.
Viszont egyébként a szerelem nem hiányzik, nem is tetszett senki évek óta. Úgy érzem őszintén tudnék szeretni egy férfit, de nem szerelemmel. Önzőség így összejönni valakivel?
Igen, maradj inkább egyedül, és keress egy pszichológust, az ő dolga azokkal foglalkozni, akinek problémái vannak! Párt nem ilyen beteges indokokkal keres az ember.
2016. jan. 15. 18:59
2/19 anonim válasza:
Önzőség, ha húzod a másik idejét feleslegesen, amúgy nem..
2016. jan. 15. 19:00
3/19 anonim válasza:
Ha a párod tud erről akkor szerintem nincs vele gond
2016. jan. 15. 19:03
4/19 anonim válasza:
Ha nyílt lapokkal játszol, és előre tisztázod ezeket a dolgokat a másik féllel, aki számára ez így nem kihasználás vagy átverés, mivel neki is megfelelnek a feltételek és a körülmények, akkor nincs vele semmi baj. De pl. hazudni arról, hogy szerelmes vagy belé, csak azért, hogy veled maradjon és támogatásod legyen, elég gáz.
2016. jan. 15. 19:04
5/19 anonim válasza:
Az élettől úgyis azt kapod vissza, amit adsz.
Szóval, ha te valakit kihasználsz, majd egyszer ugyanígy téged is ki fognak használni!
2016. jan. 15. 19:04
6/19 anonim válasza:
Keress barátokat, rájuk tudsz támaszkodni, ha baj van és nem is vagy egyedül. Viszont ne sértsd meg a párod azzal, hogy csak használod
2016. jan. 15. 19:05
7/19 anonim válasza:
Inkább maradj egyedül. Ezzel csak kihasználnád a másikat, főleg, ha a másik beléd szeret.
2016. jan. 15. 19:07
8/19 A kérdező kommentje:
Félreértitek, én nem akarok kihasználni senkit, tényleg komoly kapcsolatot szeretnék (akár házasságot, gyerekeket is), ahol mindketten kölcsönösen támogatjuk és szeretjük, tiszteljük egymást. Csak a szerelem részre érzem úgy hogy képtelen lennék.
2016. jan. 15. 19:08
9/19 anonim válasza:
Érdekes, hasonlóan gondolkodsz mint én.
Szerintem te is szerelmes lennél egy idő múlva, ez nem olyan amit választ az ember, hogy köszönöm, nem kell.
2016. jan. 15. 19:10
10/19 anonim válasza:
Egy párkapcsolat nem gazdasági és egymást segítő közösség, kérdező. Legalábbis ma már nem ez a lényege.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!