Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfiak tűnnek olyan elkeseredettnek kapcsolatok terén?
Bár lehet csak itt az oldalon, de folyton azt látom, hogy "egyik csajnak se kellesz, ha nem vagy pénzes vagy jóképű", meg hasonlókat. Ezt csak azért furcsállom, mert lányból nincs több, csak én. Én is pont ilyen 'rinyálós' :D vagyok, csak lányban, dagi vagyok, csúnya, szerencsétlen, csóró, stb stb. és én se fogok senkinek se kelleni az életben. Az összes többi lány tényleg olyan szerencsés lenne, hogy tökéletes az alakja meg az anyagi háttere, meg minden? Hogy egyértelműnek veszi, hogy van/lesz valakije? :)
A másik meg hogy, azt mondjátok hogy a lányoknak csak a 'tökéletes' férfiak kellenek, de nem igaz ugyanaz a férfiakra is?:) Talán Nektek nem a nagymellű, kerek s*ggű, szép arcú hosszú hajú lányok kellenek csak? :) Dehogynem. Én meg, egy depressziós, csúnya 'kislány', jól tudom hogy nem kellek senkinek, ezért nem is érdekel már az egész, és szerintem sokkal kevesebb esélyem is lenne találni valakit, mint néhány itteni 'csúnyának' mondott férfi. :)
Mennyi idös vagy?
Mert szerintem fiatal,és lesz kapcsolatod Neked is:)
Biztosan nem vagy olyan szörnyű. Ha gondolod küldhetsz képet is szívesen megnéznélek mondok véleményt. Bár nem tudom,mennyit jelent. De, nem lehet nagy baj ;)
Fel a fejjel! A lovagod úton van!
Sok-sok privátot fogsz kapni kérdező :D
Amúgy én normálisan nézek ki igényes vagyok stb. mégse a kerek s*ggű nagymellű lányok jönnek be elsősorban,szóval butaság általánosítani.
Most versenyt akarsz licitalni a bénázó pasikkal itt a gyk-n?
"Ha olyan dolgot akarsz birtokolni, amid soha nem volt, olyan dolgokat kell megtenned érte, amiket sosem tettél!"
A többi lány tesz érte, te le sz a rod. Ennyi a különbség. Uez vonatkozik a srácokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!