Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én fáradtam bele a kapcsolatok hajszolásába?
Valahogy nincs kedvem már ezeket a tiszteletköröket lefutni, udvarlás...randi...találkozgatások...csókolózás...aztán valamikor szexelés.
Mind mind tiszta unalmas, éppen ezért már eljutottam arra a szintre, hogy abszolút nincs igényem párkapcsolatra.
Egyedül ami hiányzik az a szex, de ott is persze a csajokat nem lehet azonnal megfektetni (nem ilyen diszkós 16-18 évesekre gondolok itt) a szokásos sablon köröket szintén meg kell járni, amihez szintén semmi hangulatom.
Pedig volt pár barátnőm, meg most is lehetne mert lenne jelentkező, de semmi kedvem ehhez az egész hercehurcához.
28F
16 éves korom óta vannak/voltak barátnőim.
Általában 1-2 évnél hosszabb ideig, soha nem szerettem a futó kapcsolatokat, bár volt abban is részem párszor.
Az életbe nem fáradtam bele, csak a kapcsolatokba, hogy mindig ugyan az a sztori: udvarlás...randi...találkozgatások...csókolózás...aztán valamikor szexelés.
Egyszerűen semmi nem ösztönöz arra, hogy megint belevágjak a szokásos tortúrákba (5 hónapja vagyok szingli) legjobb lenne ha az "égből lepottyanna egy csaj", akit már ismerek, és ezeket a felesleges tisztelet köröket nem kell újra és újra megjárni.
Szóval értitek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!