Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én fáradtam bele a kapcsolatok hajszolásába?
Figyelt kérdés
Valahogy nincs kedvem már ezeket a tiszteletköröket lefutni, udvarlás...randi...találkozgatások...csókolózás...aztán valamikor szexelés.
Mind mind tiszta unalmas, éppen ezért már eljutottam arra a szintre, hogy abszolút nincs igényem párkapcsolatra.
Egyedül ami hiányzik az a szex, de ott is persze a csajokat nem lehet azonnal megfektetni (nem ilyen diszkós 16-18 évesekre gondolok itt) a szokásos sablon köröket szintén meg kell járni, amihez szintén semmi hangulatom.
Pedig volt pár barátnőm, meg most is lehetne mert lenne jelentkező, de semmi kedvem ehhez az egész hercehurcához.
28F
2016. febr. 10. 20:53
11/11 anonim válasza:
Én abba kezdek belefáradni, hogy alacsony és ocsmány férfiként hiába próbálkozom rengeteg lánynál, azok azonnal visszautasítanak a külsőm miatt. Eddig még egy randim sem jött össze, pedig 29 vagyok. De csinálni kell tovább, nem mintha bármikor előfordulhatna olyan lányt, aki ne kapna hányingert, ha meglát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!