Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sok pénzt eliszok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok pénzt eliszok?

Figyelt kérdés

Havi szinten 30 ezer ft-ot kb de van, hogy 40-et is üti. Egy éjszaka 7-10 ezer között van.

Mit gondoltok erről?

2016. máj. 23. 10:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
En ezert vettem szolot epitettem a hazhoz egy kis itokazo reszt csinalok meg sort palinkat magam
2016. máj. 23. 14:43
 32/34 A kérdező kommentje:
Az egyik valaszado azt irta, vagyis kerdezte, hogy azert irtam ki a kerdest, hogy hencegjek a penzemmel? A valaszom nem! Azt is leirtam, hogy atlagos munkahelyem van atlagos fizetessel. Nehany ember kerdezte mar a kornyezetembe, hogy havi szinten mennyit iszok el..... Amikor ezeket a szamokat leirtam akkor le voltak dobbenve, hogy szerintuk nem vagyok normalis es penz kidobas es sok mas dologra fordithatnam. Mindenkinek van mas dolog amire kolti.... Van ki etterembe kajara kolti, mozijegy, allatkert, minden heten programot csinal.... Azoknak az embereknek se marad meg ez a penz. De nyilvan amit en teszek az a egeszsegemre karos hosszu tavon. 28F
2016. máj. 23. 18:58
 33/34 anonim ***** válasza:
Szerintem egy átlag egyetemista is simán eltol ennyi pénzt. ha haverokkal hétvégén elmész inni és elnyomsz 5-10k azért az nem a világvége.
2016. máj. 23. 22:01
 34/34 anonim ***** válasza:
Miért iszol ennyit?
2016. máj. 24. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!