Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod testvére tőled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod testvére tőled kérne kölcsön pénzt (max 20 ezer Ft-ot), adnál neki?

Figyelt kérdés

2016. márc. 11. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyennek ismerem. Ha csak kéreget, de sose adja vissza a kölcsönt, akkor nem, ha megbízható, és tudom ezt az összeget nélkülözni, akkor igen.

Volt pénznyelő ismerősöm.

2016. márc. 11. 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom, maximum ha nagyon-nagyon fontos és sürgős dolog miatt kér. Amúgy nem adok kölcsön pénzt a páromon kívül senkinek.
2016. márc. 11. 14:21
 3/12 anonim ***** válasza:
13%
nem
2016. márc. 11. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
20 ezer nem sok kb észre se venném úgyhogy adnék
2016. márc. 11. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
Adnek, de ez nem tul valoszinu szcenario.
2016. márc. 11. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
60%

A mi esetünkben sokkal reálisabb lenne, hogy a tesója a páromtól kérne kölcsön, nem tőlem. De ha valamiért mégis engem kérdezne, és lenne úgy pénzem, adnék neki, mert megbízható és korrekt lánynak ismerem.

Nálunk eddig a fordítottja történt meg egyszer: bátyám kért kölcsön a páromtól 10 ezer forintot, és ő adott is neki. Aztán bátyám vissza is fizette két részletben.

2016. márc. 11. 15:06
 7/12 ~OnLány~ ***** válasza:

Ha nagyon szépen megkérne,nagyon sürgős lenne,de még aznap vagy másnap vissza tudná fizetni,akkor esetleg.

Mivel nem nagyon vagyok jóba a barátom tesójával.

2016. márc. 11. 15:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem.Ha a párom éppen nincs a közelben és felhív, hogy adjak neki, akkor igen.

38F

2016. márc. 11. 15:50
 9/12 anonim ***** válasza:
11%
Párja kb a zoknimnak van de csak mert két lábikóm van. Amúgy tuti nem adnék mert akinek ennyi kölcsön kell az kb az éhalál szélén van. Gondolj bele mire kellhet egy 20as ... az semmi. Az a totál csóroknak kellhet csak namost egy ilyennek egy éppeszű ember nem ad semmit.
2016. márc. 11. 16:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen o a sogorom, egyertelmu, h kisegitem, nem gond:-)Ezert van a csalad:-)l
2016. márc. 11. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!