Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azzal vádol, hogy nekem bejön a testvére. Pedig ez nem igaz. Hogyan értessem meg vele?
Random előhozza nekem a testvérét beszélgetésnél, hogy biztos tetszik nekem, meg vele járnék inkább. Nekem ez rohadt kellemetlen. Olyanokról beszélgetünk, hogy hova menjünk a hétvégén, mikor találkozzunk legközelebb pl., és nagyon sokszor említi meg a testvérét ilyenkor.
Amikor náluk találkozok a barátommal, akkor a testvére mindig olyan gyanúsan méreget, volt amikor fapofával a szemembe nézett és sokáig tartotta a szemkontaktust, èn meg csak néztem, hogy neki meg mi baja van velem, és mindig nézeget amikor elvonulok mellette. :S
Engem nem érdekel a tesója, a barátommal jàrok mert őt szeretem, őt választottam.
Ti értitek ezt a viselkedést a barátom és a tesója részéről? Mert lehet nekem majd kiszúrja a szemem, de nem veszem észre, hogy itt mi zajlik, és miért vagyok megvádolva.
Te tetszel inkább a testvérének, a leírás alapján ezt gondolom.
A barátod féltékeny, ez tiszta sor, de nem tudom, miért nyüstöl ezzel téged. Az egyik legkevésbé korrekt dolog szerintem, amikor valakinek azt kell bizonygatnia, hogy mit NEM követett el. Ocsmány dolog, hogy ezzel vádol.
Hány éves a barátod?
Na és a tesója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!