Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakivel már olyan h testvére/unokatestvére látta meztelenül?
Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 17:40
2/13 anonim válasza:
Ja amikor mind2-en voltunk vagy 3-4 évesek
3/13 anonim válasza:
Engem már a szomszéd nő is! Épp tötölköztem az meg bejött mert nyitva volt a kapu:D
4/13 anonim válasza:
Testvérem látott egy csomószor úgy 10-14 éves koromig
Aztán egyre kevesebbszer 17/l
5/13 anonim válasza:
az én tesóm ma se izgatja magát ha előttem van meztelenül pedig már 22 én meg még több.
6/13 anonim válasza:
Még valamikor akkortájt, mikor csak óvodások voltunk.
7/13 anonim válasza:
simán
mi a családban nem vagyunk túlzottan szemérmesek
persze nem mondom hogy mint a nudisták mindenki egész nap meztelenül mászkál, de világ legtermészetesebb dolga hogy fürdés után meztelenül mászkálok a lakásban
de a családtagok is
8/13 anonim válasza:
Velem igen és én is láttam őt
19/F
9/13 anonim válasza:
Bátyám van, de nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt, úgyh néha látjuk úgy egymást.
16/L
10/13 anonim válasza:
Igen, fürdőbe meztelen megyek és jövök, főleg olyankor fordul elő, hogy valaki meglát. De volt már hogy nyáron felébredtem(meztelen szoktam aludni) és észre sem vettem, hogy egy száll p.csben vagyok, lementem a konyhába vízért, ott jöttem rá mi van, mikor szembe mentem valakivel és jól megnézett :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!