Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sok pénzt eliszok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok pénzt eliszok?

Figyelt kérdés

Havi szinten 30 ezer ft-ot kb de van, hogy 40-et is üti. Egy éjszaka 7-10 ezer között van.

Mit gondoltok erről?

2016. máj. 23. 10:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ha szórakozásról/diszkóról van szó, nem gond, de ha csak az italról szól az egész, akkor gond.
2016. máj. 23. 10:54
 22/34 anonim ***** válasza:
Egy időben én is voltam alkesz.én 100 k huffot szórtam el egy hétvégén.De megismertem a menyasszonyom így leszoktam a piáról.
2016. máj. 23. 10:56
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

#19:

Miért írsz olyanról, amit nem tudsz? Nem az az alkoholizmus amit leírtál. Az alkoholizmus egy szenvedély betegség és mint minden szenvedély betegségnek az alapja a rendszeresség (oké, ennek periódusa egyénenként változik) az, hogy rendszeres időközönként nem bír ellenállni és ha mégis leáll, akkor elvonási tünetei vannak. Ehhez nem is kell feltétlen lerészegedni, lehet, hogy csak spicces, vidám lesz, de erre rendszeresen szüksége van. Nem attól alkoholista valaki, hogy taj részegre issza magát.

2016. máj. 23. 11:00
 24/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért írtad ki, hogy mindenki irigyeljen a pénzed miatt?
2016. máj. 23. 11:07
 25/34 Noren1989 ***** válasza:

Drága helyekre jársz!

Amúgy napi 2 sörrel is ugyanide lukadunk ki anyagilag, szóval vica-versa nincsen jó válaszom.

Szerintem igen.

26/F

2016. máj. 23. 11:09
 26/34 anonim ***** válasza:
23: Gyakorlatilag azt írtam le, amit te. A rendszerességet pedig úgy értettem, hogy ha valaki csak havonta egyszer részegedik le, az is lehet alkesz. De mindegy is...
2016. máj. 23. 11:34
 27/34 anonim ***** válasza:
Keress egy nem-ivós barátnőt vagy egy önsegítő leszokós csoportot. Csak így egyedül nehéz, hiába van meg a felismerés. Ha nem akarod nehezíteni a saját dolgod, akkor keress valamit, ami segít benne. Később (pár év) ihatsz majd újra néha, de addig szinte teljesen abba kell hagynod szerintem. Én így tudtam leszokni, másoknál is ezt láttam...
2016. máj. 23. 11:49
 28/34 anonim ***** válasza:

#26:

Azt írtad független a rendszerességtől - nem független, az alkoholistának rendszeresen szüksége van rá, az elvonási tünetek miatt.

Azt írtad azért iszik, hogy berúgjon - nem, nem feltétlen. Én is megiszom a magam 2-3 sörét minden nap és nem bírom ki, hogy ne igyam meg. Ha nincs otthon, akkor elmegyek éjjel a város túlsó végébe is érte, bármi van. Kényszerből, mert szükségem van rá ... és nem rúgok be attól a 2-3 sörtől, max. elálmosít és el bírok aludni (anélkül nem).

2016. máj. 23. 11:57
 29/34 anonim ***** válasza:
Szerintem sok. Nálam hetente maximum egy ötszázas van elszórva piára. (Hétvégente két sör.)
2016. máj. 23. 12:01
 30/34 anonim ***** válasza:
Én többet iszok el. De mivel alkalmi kapcsoltaim vannak így nem szól be senki ezért. Minden délután-este 5-6 sör. Hétvégenként több, meg vodka és hubertus. Havi szinten 60 ezer megy el piára.
2016. máj. 23. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!