Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sok pénzt eliszok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok pénzt eliszok?

Figyelt kérdés

Havi szinten 30 ezer ft-ot kb de van, hogy 40-et is üti. Egy éjszaka 7-10 ezer között van.

Mit gondoltok erről?

2016. máj. 23. 10:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
nem baj, folytasd csak.. a 60. életévedet legalább nem kell megünnepelned.
2016. máj. 23. 10:29
 12/34 A kérdező kommentje:
szerintetek alkoholista vagyok?
2016. máj. 23. 10:35
 13/34 anonim ***** válasza:
58%

Itt nem a penz a lenyeg, hanem a mennyiseg. Ha valamilyen különleges parlatbol iszol alkalmankent egy felest 10 ezerert, akkor ez egyaltalan nem sok.

Ha viszont minden heten reszegre iszod magad, az hosszu tavon nem tesz jot.

Ha ez a havi 30-40 ezer nem hianyzik a költsegvetesedböl, akkor gondolom rendelkezel autoval. Ajanld fel a haveri körnek, hogy felvaltva vezessetek. Akkor igy egyreszt megtanulsz jozan maradni egy buli alkalmavol, masreszt meglatod, hogy milyen faraszto idiotakka valnak barataid, ha reszegek.

2016. máj. 23. 10:40
 14/34 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Mennyit keresel, lenne-e jobb helye a pénznek, párkapcsolatra van-e hatással. M
2016. máj. 23. 10:42
 15/34 anonim ***** válasza:

Az alkoholizmus nem a mennyiségtől függ, hanem a rendszerességtől. Az az alkoholista, aki nem bírja ki, hogy ne igyon rendszeresen, napi szinten. Azaz, ha napi két üveg sört, vagy két pohár bort megiszol, akkor is alkoholista vagy, ha nem bírod ki, hogy ne tedd meg.

Én vagyok az alkoholista :-D Én is kb. havi 30-40-et iszok el, de én minden nap iszok. 3-4 sör, 2-3 feles, kb. napi 1000-1500-.

2016. máj. 23. 10:43
 16/34 A kérdező kommentje:
Nincs autom se jogsim, de nem is akarok, nem szeretek vezetni, jártam jogsira is. Tudom milyenek a részegek amikor józan vagyok, tudom a haverjaimat is milyen birkák. :) Nem vagyok gazdag egyébként, egyszerű munkahelyem van átlagos keresettel. Netto 160 plusz 8000 ezer erzsébet. Szobát bérlek Bp-en ami nyáron kb 38 télen max 50, erre még a telom ami fix 7000 havonta. És 10 ezer ft hitel törlesztés.
2016. máj. 23. 10:45
 17/34 anonim ***** válasza:

Alkesz vagy. Mindegy mennyi az a pénz, de láthatóan nem tudsz meglenni nélküle.

A pénz meg egy dolog, a májad meg a másik.

Fogadnék, hogy már megüti a 100-at a GGT, a máj meg már kinyúlik a borda alól.

Vegyél egy nagy levegőt, és hagyd a francba. Nekem sokkal jobb azóta minden.

2016. máj. 23. 10:46
 18/34 A kérdező kommentje:
Nincs barátnőm! Volna helye a pénznek, de nem is bírom ki, hogy ne rúgjak be.... :O
2016. máj. 23. 10:47
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Az alkoholizmus független a rendszerességtől. A lényeg az, hogy valaki azért iszik (sokat), hogy berúgjon. Tök mindegy, hogy naponta, vagy hetente... a lényeg az, hogy a cél mindig a berúgás és csak azért csinálja. és persze hiányzik neki, ha nem tud lerészegedni.
2016. máj. 23. 10:47
 20/34 A kérdező kommentje:
Legtöbbeteknek sok pénzt eliszok ami felelőtlenség....sokan, hogy örülnének ennek a pénznek, én meg csak elpiázom értemetlenül.
2016. máj. 23. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!