Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más nők tényleg csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nők tényleg csak úgy otthagynák a párjukat egy gazdagabbért?

Figyelt kérdés

Egy közös ismerősön keresztül megismertem egy férfit. Egy házibuliban találkoztunk, jót beszélgettünk. Mindenki el van ájulva tőle, hogy milyen jó pasi, izmos, stílusos, magas, borostás. Én is látom, hogy jól néz ki, de a párom még jobban tetszik.

Kiderült, hogy ez a férfi gazdag, apucival közös nagyon menő vállalkozása van, hatalmas audival jár.

Egyik nap felhívott, hogy összefutnék-e vele egy kávéra, utána pedig segítsek ajándékot venni a barátnőjének. Barátinak fogtam fel a dolgot, ezért belementem. A találkán elmondta, hogy tudja, van párom, neki amúgy nincs barátnője, de nagyon tetszem neki, ezért valahogy el akart csalni, hogy találkozzak vele, és leszervezett egy álomrandit, szépen kér, hogy ha már ott vagyok, adjak egy esélyt, hogy lenyűgözzön, hiszen lehet, hogy ő az igazi. Én nemet mondtam, és hazamentem.

A barátnőimnek elmeséltem ma este a dolgot, és totálisan idiótának néztek, és odáig fajult a vita, hogy a barátomat sértegették, hogy sokkal rosszabbul néz ki, mint ez a férfi, és még kis csóró egyetemista is.

Kivétel nélkül mindegyik ezt vallotta, győzködtek engem. Nem értem az egészet, tényleg más szemrebbenés nélkül elhagyná a párját ilyen esetben, vagy csak nem értik meg, mert nekik nincs olyan párjuk, akibe szerelmesek?

2016. máj. 21. 22:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
17. A jó kereset és megtakarítás egy dolog. De látod, hogy jelen esetben is az Audi tűnt fel a csajoknak mint szimbólum. Nem csak az Audival engedek át embereket a zebrán, de eddig csak azzal tapasztaltam, hogy mosolyognak a csajok.
2016. máj. 22. 09:54
 22/28 anonim ***** válasza:
"Nem csak az Audival engedek át embereket a zebrán, de eddig csak azzal tapasztaltam, hogy mosolyognak a csajok." - Ó, én mindenkire mosolygok, és biccentek egy köszönömöt, aki átenged a zebrán, mert nem jellemző, hogy lámpa nélkül szeretnek átengedni az autósok csak azért, mert zebra van. :-)
2016. máj. 22. 09:57
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a barátnőidnek van-e párja éppen... mert ha nincs, akkor olyan szinten érthető a reakciójuk, hogy... a mostani ízlést és társadalmi elvárásokat tekintve mindenképp jobb parti az új pasas, és ők ugye nem érzik azt a párod iránt, amit te, és nem is érthetik meg. Persze emellett elég undorító viselkedés, hogy lebeszélnek a párodról. D
2016. máj. 23. 11:08
 24/28 anonim ***** válasza:
Ha a "barátnőid" szerint olyan jó parti az új pasi, nem értem, miért nem nyomulnak rá ők. Nemhogy örülnének, hogy veled eggyel kevesebb a konkurencia. :-D
2016. máj. 23. 11:30
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem tudják mi az a szerelem a bnőid. A pasid szerencsés srác bár én a helyében amikor elmondod h az audissal találkozol tuti felvilágosítottalak volna arról h ez a tag nem barátkozni akar. Ez azért baromi egyértelmű volt.
2016. máj. 23. 12:09
 26/28 anonim ***** válasza:

Simán,és meg is értem.Én jómódú pasi vagyok de ennyire MÉG nem mint az a srác.

De én megértem a lányokat melyik akar szükölni és felszállni a büdös mocskos BKV-ra?

Én is ha csaj lennék csak ilyen pasikkal állnék szóba ezért tudom,hogy sok pénz kell ha meg is akarom tartani barátnőmet nyilván csinos szexy nőkről beszélgetünk most.

2016. jún. 2. 13:49
 27/28 anonim ***** válasza:
Éljen a pénz. Ti nők olyan egyszerűek vagytok, ha megláttok egy gazdag jóképű pasast egyből rámennétek. Szerencsére ezért is lettem gazdag, azóta érdekes nincsenek problémáim a másik nemnél. Érdekes.
2016. szept. 21. 14:04
 28/28 FoxtrotLidérc ***** válasza:

A párod szemszögéből nézve a történetet, tegye össze a kezét! Talált egy normális nőt. :))) Ha még együtt vagytok, sok boldog évet kívánok nektek!

Az érintett "barátnőidtől" pedig szabadulj meg mielőbb - ha még nem tetted meg. Agyhalottak egytől egyig. Ezekre SEMMILYEN kapcsolatot nem lehet építeni. Sem barátit, sem (férfiak részéről) párkapcsolatot. Most komolyan? Hogyan osszam meg olyannal az otthonomat nyugodt szívvel, akiről tudom, hogy:

1.) Jó eséllyel semmilyen érdemi támogatást nem kapnék (sem lelki, sem anyagi, sem, érzelmi, sem egyéb értelemben). Az hogy a nagyságos ténsasszony esetleg vezeti a háztartást, az ismét irreleváns - amire szükségem van, magam végzem el. Csak azért nem kell egy p***avirág (és a legtöbb férfitársamnak sem), hogy csak úgy legyen, de amúgy semmi közös érdeklődésünk nincsen. Semmi közös témánk nincsen...

2.) Ha beüt a krach nem számíthatnék semmiféle érdemi segítségre a soraink rendezésére. Ez hagyná el elsőként a süllyedő hajót. Erre pedig szüksége senkinek nincsen.

Engem amúgy mérhetetlenül frusztrálna, ha kiderülne, hogy BÁRKI (anyagi helyzet, kinézet, etc. irreleváns) rá akar mászni a barátnőmre. Úgy szólván elég morcos lennék. Jelen alanynál maradván, a reakcióim a következők lennének:

1.) Ha nem próbálkozik tovább: Elkönyvelném a kettőnk sikerének, és ennyi.

2.) Ha még ezután is próbálkozna: Valószínűleg magam venném kézbe az ügyet. Hogy esne-e bántódása, az a további hozzááláásán múlna... Mindenesetre nem riadnék vissza semmitől. Nem fogok csak azért félreállni, hogy "miszter mcdollárnak" kalandozni támadt kedve...

2019. nov. 17. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!