Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők tényleg csak úgy otthagynák a párjukat egy gazdagabbért?
Egy közös ismerősön keresztül megismertem egy férfit. Egy házibuliban találkoztunk, jót beszélgettünk. Mindenki el van ájulva tőle, hogy milyen jó pasi, izmos, stílusos, magas, borostás. Én is látom, hogy jól néz ki, de a párom még jobban tetszik.
Kiderült, hogy ez a férfi gazdag, apucival közös nagyon menő vállalkozása van, hatalmas audival jár.
Egyik nap felhívott, hogy összefutnék-e vele egy kávéra, utána pedig segítsek ajándékot venni a barátnőjének. Barátinak fogtam fel a dolgot, ezért belementem. A találkán elmondta, hogy tudja, van párom, neki amúgy nincs barátnője, de nagyon tetszem neki, ezért valahogy el akart csalni, hogy találkozzak vele, és leszervezett egy álomrandit, szépen kér, hogy ha már ott vagyok, adjak egy esélyt, hogy lenyűgözzön, hiszen lehet, hogy ő az igazi. Én nemet mondtam, és hazamentem.
A barátnőimnek elmeséltem ma este a dolgot, és totálisan idiótának néztek, és odáig fajult a vita, hogy a barátomat sértegették, hogy sokkal rosszabbul néz ki, mint ez a férfi, és még kis csóró egyetemista is.
Kivétel nélkül mindegyik ezt vallotta, győzködtek engem. Nem értem az egészet, tényleg más szemrebbenés nélkül elhagyná a párját ilyen esetben, vagy csak nem értik meg, mert nekik nincs olyan párjuk, akibe szerelmesek?
Sajnos ilyen a mai világ, a pénz sok nőnél alapkövetelmény. Rengeteg érdekkapcsolat van a környezetemben is, ahol nincsenek érzelmek, legalábbis egymás felé, csak a pénztárca irányába.
De ilyenkor nézd azt, hogy te boldog vagy, akár van pénz, akár nincs. Ők viszont sosem fogják megtapasztalni az igaz szerelmet, ahogy azt sem, hogy milyen az, amikor valaki bármit megtenne érted, jóban rosszban melletted van.
Szóval maradj a barátod mellett, az ilyen "barátnők" tanácsait pedig messziről kerüld el. Az ilyen gazdag pasikat meg főleg, mert lehet a barátod nem fogja úgy látni az ilyen találkozásokat, mint te, hogy baráti.
30F
Hát azért a pénz se garancia semmire. Nekem hiába van mérnökként jóval az átlag feletti keresetem és megtakarításom, akiknél én eddig próbálkoztam, azokat még ez se érdekelte. Pedig rendesnek tartanak, és még ronda se vagyok.
Az ilyen gerinctelen férgek, meg valószínűleg nem élik meg koppanásként, hogy el lettek utasítva, jön a következő jelölt, aztán a következő...
Ha a barátnőid tanácsának megfelelően belementél volna a dologba, akkor lehet csak egy kis idő kérdése lett volna, hogy dobjon téged a csávó egy másik miatt. Vagy ami még elég valószínű, kiderült volna, hogy van még egy-két nő ott a háttérben, akikkel elszórakozik, meg van még egy-két jelölt akikkel ilyen barátilag elmegy találkozgatni. Simán lehet, hogy most is volt barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!