Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők tényleg csak úgy otthagynák a párjukat egy gazdagabbért?
Egy közös ismerősön keresztül megismertem egy férfit. Egy házibuliban találkoztunk, jót beszélgettünk. Mindenki el van ájulva tőle, hogy milyen jó pasi, izmos, stílusos, magas, borostás. Én is látom, hogy jól néz ki, de a párom még jobban tetszik.
Kiderült, hogy ez a férfi gazdag, apucival közös nagyon menő vállalkozása van, hatalmas audival jár.
Egyik nap felhívott, hogy összefutnék-e vele egy kávéra, utána pedig segítsek ajándékot venni a barátnőjének. Barátinak fogtam fel a dolgot, ezért belementem. A találkán elmondta, hogy tudja, van párom, neki amúgy nincs barátnője, de nagyon tetszem neki, ezért valahogy el akart csalni, hogy találkozzak vele, és leszervezett egy álomrandit, szépen kér, hogy ha már ott vagyok, adjak egy esélyt, hogy lenyűgözzön, hiszen lehet, hogy ő az igazi. Én nemet mondtam, és hazamentem.
A barátnőimnek elmeséltem ma este a dolgot, és totálisan idiótának néztek, és odáig fajult a vita, hogy a barátomat sértegették, hogy sokkal rosszabbul néz ki, mint ez a férfi, és még kis csóró egyetemista is.
Kivétel nélkül mindegyik ezt vallotta, győzködtek engem. Nem értem az egészet, tényleg más szemrebbenés nélkül elhagyná a párját ilyen esetben, vagy csak nem értik meg, mert nekik nincs olyan párjuk, akibe szerelmesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!