Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne, hogy csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne, hogy csináljak?

Figyelt kérdés

Több mint 1 éve megismerkedtem egy lánnyal,akivel alakultak a dolgok mindketten többet akartunk, csak a távolság miatt ez néhéz volt, de már megbeszéltük azt is,hogy mikor fogunk találkozni,majd elkezdett távolodni,aztán el is költöztek messzebbre, aztán egyre kevesebbet beszéltünk ma már jó,ha 3 havonta 1x beszélünk de annak sincs már sok értelme mintha zavarnám..nincs barátnője, nem tudom miért döntött így, viszont nekem ezért nincs kapcsolatom már amióta megismertem, nem tudok túllépni, mert ennyire közel még senkit sem éreztem magamhoz, de még ha távol is van legalább beszélhetnénk

18/l

2016. máj. 21. 21:13
 1/3 RRR ***** válasza:

bár pasi vagyok..de

engedd el....ő már messze jár minden tekintetben tőled édesem

2016. máj. 21. 21:19
 2/3 anonim válasza:
Nem érdekes vele foglalkozni csak addig lesz szar mig nem találsz egy olyan embert aki ismét fontos lehet. Csak nyiss magadnak ajtókat mert ha nem teszed akkor mindig ebbe leszel beleragadva
2016. máj. 26. 13:10
 3/3 anonim válasza:
Felejtsd el, felesleges rá várnod, ink keress új embereket akik majd segítenek elfelejteni őt.
2016. máj. 26. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!