Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőket és férfiakat egyaránt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket és férfiakat egyaránt kérdezem, nők, titeket hányszor visz el a párotok moziba, étterembe, fagyizni, bárhova? Férfiak, ti hányszor viszitek el a párotokat?

Figyelt kérdés
Havi szinten hányszor és hova? Éves szinten? Mivel kedveskedtek a nőnek?

2016. máj. 18. 15:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
19-es, valószínűleg nagyon szép és nagyon jó kapcsolatotok van a barátoddal, öröm olvasni, hogy van ilyen. :) Ám úgy gondolom, kicsit félrevitted a kérdést. Közös kasszán vagyunk a barátommal, szóval mindketten adunk bele pénzt a programokba, tehát nem az a lényeg, hogy mennyit költ rám. Nekem csak jól esik, hogy kiszakadunk egy kicsit a hétköznapokból, amikor elmegyünk étterembe, élményt szerzünk közösen, amikor elmegyünk színházba, stb...
2016. máj. 18. 17:19
 22/32 anonim ***** válasza:

Jól van, itt most nem feltétlenül arról van szó, hogy kinek mi a kedvesség.

Hétvégén leforráztam a kezem, elég csúnya lett és fájt is a hólyag.Fájt a mosogatás, még a kézmosás is meleg vízzel.Párom azt mondta, üljek le, elmosogat ő.Például ez is egy olyan dolog, ami végtelenül jólesett.

Az, hogy elmegyünk valahova pár napra, az pedig azért is jó, mert kikapcsol minket.Az étterem pedig azért, mert olyankor olyat rendelek, amit tudom, hogy itthon nem tudok elkészíteni.Párom marad azoknál, amiket akár itthon is, heti jelleggel meg tudok csinálni.

De az is hatalmas meglepetés volt, hogy márciusban nagyon vágytam egy koncertre, megvette, és elmentünk.

A kedveskedés sok formában megjelenik.

Sokszor semmi köze az anyagiakhoz.

2016. máj. 18. 17:19
 23/32 anonim ***** válasza:

És nem mellesleg jól néznénk ki, ha úgy mennénk valahova, hogy az árát nézi, vagyis mennyit költött rám.

Úgy nem is mentünk volna tavaly nyáron sem.

2016. máj. 18. 17:22
 24/32 anonim ***** válasza:
Heti 2-3-szor megyünk moziba, étterembe, belvárosba. Hogy kié az ötlet, az teljesen mindegy, általában fele-fele hívjuk el egymást. Wellnesselni havi egyszer minimum megyünk 2-3 éjszakára. 25L 39F
2016. máj. 18. 17:49
 25/32 anonim ***** válasza:
De jo nektek:D en meg 20 evesen varok a sorban a nore. De vagyom mar egy roadtripre:D en vezetek az esoben... Hajjaj
2016. máj. 18. 17:50
 26/32 Titusztitusz ***** válasza:
Mi max. fagyizni szoktunk eljárni, de azt is csak néha, éshát be kell hogy valljam lovagiasan:Mindig a nejem veszi meg a fagyikat, és hozza oda nekem...
2016. máj. 18. 17:54
 27/32 anonim ***** válasza:

21-es, szerintem félreértettük egymást, nem a hozzászólásodra reagáltam, hanem a kérdező "engem néha elvisz a párom étterembe csupán kedvességből. Mivel egy figyelmes férfi" kommentjére, ugyanis teljesen más számomra a figyelmes férfi jellemzője, nem attól lesz figyelmes valaki számomra, ha elvisz néha valahová, hanem ha a hétköznapokban tesz meg apróságokat - sokkal nehezebb is szerintem ezt tartani éveken keresztül, mint a néhai kikapcsolódást :)

Egyébként a 8-as válasz is én voltam, és maximálisan egyetértek, hogy igenis ki kell szakadni néha a hétköznapokból és élményekkel feltöltődni.

19-es

2016. máj. 18. 18:13
 28/32 anonim ***** válasza:
Még soha nem vitt sehova, nőnapkor nem köszöntött fel pl ami nagyon rosszul esett, 4 éve vagyunk együtt
2016. máj. 18. 20:42
 29/32 anonim ***** válasza:
Mozizni havonta szoktunk körülbelül, havonta ki szoktunk próbálni valami új éttermet, falatozót vagy cukrászdát. Wellnesselni évente egyszer szoktunk, elmenni koncertre, fesztiválozni, vagy más városba körül nézni inkább csak nyáron szoktunk 3-4 alkalommal. Egy hét Balaton mindig van :) 25/N
2016. máj. 18. 20:45
 30/32 anonim ***** válasza:
Nalunk altalaban en (a no) talalom ki, hogy menjunk valamerre. Kozos kasszan vagyunk, igy mindegy ki talalja ki, nekem viszont sokat jelent, feltoltodes, ad egy kis loketet a kapcsolatunknak, mivel hetkoznap keves idonk jut egymasra. Egyebkent mi sem allunk tul jol anyagilag, de Budapesten eleg sok hely van, ahol isteni dolgokat lehet venni, es egy heten egyszer nem veszes kiadas.
2016. máj. 19. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!