Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket és férfiakat egyaránt kérdezem, nők, titeket hányszor visz el a párotok moziba, étterembe, fagyizni, bárhova? Férfiak, ti hányszor viszitek el a párotokat?
Hát, nem tudom, engem néha elvisz a párom étterembe csupán kedvességből. :) Mivel egy figyelmes férfi. A hétköznapokban felezünk mindent, de néha meglep egy mozival vagy egy színházzal.
Úgy havi egyszer-kétszer megyünk ide-oda.
Amikor eszünkbe jut többnyire, és van időnk.
Tavaly nyáron szinte minden héten eltöltöttünk két-három napot valahol, aztán jött a rossz idő, akkor viszont szinte mindennap felszaladtunk Sástóra csak úgy kávézni, vagy elmentünk étterembe.Fagyizni nem szoktunk, inkább veszek itthonra jégkrémet.
Tavaly nem dolgoztam, így több időnk volt, most majd meglátjuk, de mivel jön a jóidő, most szeretnénk a kedvenc helyünkre elmenni vagy 3 napra.
Moziba hobbiból járunk, hetente 1-2x mindig elmegyünk, megnézni az aktuális premiereket (ha éppenséggel nem túl gagyik). A jegyet általában ő állja (online vesszük, és én ott nem tudok fizetni), a nasit én. Az utóbbi időben gyűjtünk, ritkábban megyünk étterembe, előzőleg olyan havonta-kéthavonta mentünk ilyen helyekre. Fagyizni, most, hogy jön a jó idő, és elkezdünk majd esténként a városban sétálni, szerintem a múlt évből kiindulva heti 2-3x fogunk menni.
Egyébként lehet, hogy nem releváns a válaszom, mert együtt élünk, akármikor együtt lépünk ki a lakásból (és nem dolgozni megyünk) az "elvitt valahova"-nak számít :D
De a mindennapi dolgokban kedveskedik nekem leginkább- reggelit készít, ma este ő főzi a vacsorát, ilyenek. Plusz szeret, törődik velem, őszinte hozzám. Ennél nagyobb kedveskedésre nem igazán van szükségem, úgy érzem :)
Attól is lehet figyelmes egy fiú/férfi, ha nem egy előkelő étterembe visz el. :)
Mi nyáron volt, hogy minden nap el mentünk fagyizni, vagy beültünk télen forrócsokizni, vagy burekot enni, pizzázni, hambizni.
De sokszor főzőcskézünk otthon együtt, de volt már, hogy kettesben romantikáztunk, terített asztallal, rózsával és vacsival várt.
Hónapra nem tudom számolni, de mindig kitalálunk valami érdekes programot.
Nekem az éttermek akkor adnak pluszt, ha nem visszük túlzásba, akkor jobban érzem magam.
Mellesleg imádok főzni, szinte lételemem, úgyhogy ez sem okoz gondot.
Sőt...hétvégén jó idő volt, grilleztünk.Előtte meg bográcsoztunk.
Ezek is mind-mind jó érzéssel töltenek el.
Engem az élettársam visz el étterembe, évente egyszer 1 hét wellnessre szállodába. Kérdés esetleg? :-P
Amúgy összedobjuk rá a pénzt, amint van lehetőség túlórára érdemesnek látom elmenni.
34/F a párom 35/N
Nem tudom, nekem nem abban merül ki a figyelmesség, hogy "elvisznek valahová".. a figyelmesség sokkal inkább a hétköznapokban nyilvánul meg nálunk, de számomra milliószor többet ér az, hogy úgy főz nekem kávét, ahogy szeretem, hogy amikor otthonról dolgozom és elfelejtek enni, akkor csinál és behoz nekem valamit, hogy elintéz nekem olyan dolgokat is, amiket alapból nem támogat, hogy úgy kezel, ahogy tudja, hogy szeretem. Fordítva is megvan persze a figyelmesség, de főleg apróbb dolgokban. Számunkra ez sokkal többet ér, mint az éttermezés, vagy bármi, amire "vinni" kell a másikat. Programokat inkább közösen szervezünk meg.
Amikor baleset miatt nem tudtam hónapokig mozdulni sem, akkor is mindenben tudtam rá számítani, ő főzött, fürdetett, akármikor a kórházba mentem kontrollra és később értem haza, mint ő elindult dolgozni, ott vártak mindig a szendvicsek az asztalon, sorozataim aznapi új részei letöltve a laptopomon, hogy biztosan egyek és ne unatkozzak egy percig sem.. Kis dolognak tűnik, de nekem bármilyen megvásárolható dolognál többet ér. Az életem rá merném bízni és tudom, hogy számíthatok rá bármikor, nincs az a pénz, ami ezt meg tudja vásárolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!