Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondta ezt nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta ezt nekem?

Figyelt kérdés
A kollegam 30+ evvel idősebb tőlem. Nem régota ismerem, kedvesnek/rendesnek tűnt,mindenkit dicsért. Ma megkért, hogy ebèd utan segítseg neki. Ketten voltunk. Folyamatosan dicsergetett. A végén azt mondta hogy nagyon elvezetes volt neki hogy mellette voltam de nem biztos, hogy máskor is meg fog kérni, mert annyira kívànatos vagyok és nem akar bajt, hogy ez az erzés tovább fokozódjon. Felesège és 4 gyermeke van. Nagyon lesokkolt hogy egy 30+ èvvel idősebb ember mièrt mond ilyet?? Akit ráadasul rendesnek kepzeltem.

2016. máj. 11. 19:58
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsanat ha rossz helyre irtam. Egyébkènt 23L
2016. máj. 11. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Gerincre vágna szívesen.

Mit nem értesz ezen?

Elhiszem, hogy lesokkolt.

Kerüld vele, ha lehet,az olyan helyzeteket, ahol kettesben maradnátok.

2016. máj. 11. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak látszat ez a rendesség. a jó oldalát mutassa mindenkinek. Biztos nem kapja meg az asszonytól otthon a szexet, gondolom mert nem valami rendes ember amúgy otthon.
2016. máj. 11. 20:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Hat jol van, ezt ertem en is, kicsit naiv vagyok de ezutan mar nem tudom azt mondani, h csak mert ilyen kedves...:S kerulni fogom, de meg lesz egy nap amikor muszaly lesz vele lennem. Esetleg kitalalok vmit. Koszi h irtal :)
2016. máj. 11. 20:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves 2.! Sokat nem tudok a csaladjarol, o elvalt ember. Tobb ember is mondta, hogy nagyon rendes. Lehet hogy hulyenek neztem hogy mit kell ezen igy meglepodni, de tenyleg sokkolt.
2016. máj. 11. 20:08
 6/10 A kérdező kommentje:
* neztek
2016. máj. 11. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja, akkor érthető hogy már nagyon kanos. :) De az ilyen, keressen magához való nőt, aki korban hozzá való. Csak hiányzik neki a szex.
2016. máj. 11. 20:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Van felesège, csak elvalt ez a 2. hazassága. Na mindegy lehet h tulreagalom de nagyon lesokkolt.
2016. máj. 11. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nem tudom,hogy mi sokkolt le téged ezen.

Az ember,kb.55 éves,még szép,hogy tetszik neki egy fiatal

lány.Nekem is már bókoltak sokszor,akár idősebbek,

akár fiatalabbak.Pl.a férjem külföldön dolgozik,

volt egy mester nálam és elkezdte dobálni a csontot.

Amikor mondtam,hogy fél idős terhes vagyok,akkor

lekattant.....(idősebb volt,azt hitte,ha nincs itt a férj,majd ő kielégiti a hiányomat.....)

2016. máj. 11. 20:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Ertem, koszi !
2016. máj. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!