Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, akivel egy főiskolára járok, elkezdtünk beszélgetni, aztán mondta hogy szeretné ha lefeküdnénk? Többi lejebb
Látásból ismertem, de kb 1 hónapja jelölt be facebookon, aztán elkezdtünk beszélgetni, napokig beszélgettük normálisan. Aztán megkérdezte hogy van e snapchatem, ha nincs csináljak:D Ott is beszélgettünk, aztán egy idő után elkezdett magáról képeket küldeni, majd egyre intimebbeket..:D nem tudtam mit reagáljak rá, nem kerestem napokig és nem is írtam neki vissza, erre felhívott meg állandóan keresett.. nem is értettem miért.. na mindegy:D
Aztán nemrég újra beszéltem vele, és mondta hogy nagyon tetszek neki, és beindítottam a fantáziáját, és mi lenne ha egyik nap átmennék hozzá..:D, ami ugye egyértelmű,de az bazavart hogy hozzá tette hogy ha úgy vannak óráink akkor várjam meg "szünetben" és kicsit csókolózgassunk és kicsit legyünk együtt(?!) szóval nem tudom mit csináljak, sose volt ilyenben részem, de izgalmasnak találom, de nem értem a fiút.. még annyit hozzá tett hogy ha az egyik fél többet kezdene érezni akkor megbeszéljük hogyan tovább...szerintetek?
Mit nem értesz?
Szex, és semmi több - ő erre gondol.
igen ezt tudom, de bezavar az hogy számon kér úgymond, és hívott meg írkált amikor nem kerestem, és hogy szünetekben fussunk össze és megszeretne csókolni:DD
amúgy köszönöm a válaszokat:)
Ki akarja fugázni a hátsódat, ennyi.
Nincs ezzel semmi baj.
"ha úgy vannak óráink akkor várjam meg "szünetben" és kicsit csókolózgassunk és kicsit legyünk együtt(?!)"
-nee, ez tényleg így megy? és te még szóbaállsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!