Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valakinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valakinek a folytonos panaszkodása miatt nincs kedvük az adott személlyel beszélgetni?

Figyelt kérdés
Barátnőm a beszélgetéseink során állandóan panaszkodik. Mindenért, munkája, szülei élet, hogy neki mindig milyen rossz. Nekem ezzel nem volt gond, mert szívesen meghallgattam a gondjait. De már annyira túllépett egy határt, hogy az már nem igaz. Panaszkodásai közepette nem nagyon érdekli az én kis dolgaim, hogy mi van velem stb. Mostanában pluszban pedig, ha nem hívom, keresem akkor ő nem veszi a fáradságot az én keresésemre. Cheten vagy sms-ben a legtöbb a válasza pedig csak egy like jel!
2016. márc. 18. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak barátnál volt hasonló, de nála nagyon. Az olyan emberek, akik csak lehúzni tudnak érzelmileg, jó eséllyel nagyon rossz helyen vannak, mert nem feltétlenül kellene az életedben bármilyen szerepüknek lennie.
2016. márc. 18. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, vannak ilyen ismerőseim. Általában megszüntetem a kapcsolatot velük. Vannak emberek, akiket el kell engedni az életedből, ha boldog akarsz lenni..
2016. márc. 18. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Még havernak se kell ilyen. Menekülj.
2016. márc. 18. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!