Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felhívom a srácot az albérletembe beszélgetni, akkor szerintetek félreértené?
Azért gondoltam rá, mert mostanában olyan esős, sáros idő van, és mivel nem Budapesten lakom, nincs valami sok beülős hely sem, és nálam kényelmesebb lenne.
De nincs köztünk semmi egyébként, havernak mondanám, szóval nem is randi lenne a találkozó.
Egyetlen szabály van, amitől soha nem térek el, amennyiben heteroszexuális emberről van szó.. Méghozzá az, hogy nem hívok fel ellenkező neműt a lakásomba kettesben.
Ahogy én sem megyek fel más lakására, hacsak nm bújnék vele ágyba. És most itt persze a kettesben történő dolgokról van szó, nem arról, amikor a haverokkal találkozok az egyikőjük lakásán.
Csak úgy kettesben dumcsizni egy másikkal.. nos nem.
Egyszer már belefutottam egy ilyenbe, pedig őszintén mondom egy percig nem hittem, hogy ez előfordulhat.
Van egy nagyon jó barátom és egy barátnőm. Az egyik exem által lettek az ismerőseim és velük a mai napig nagyon jóban vagyok. Ők imádják egymást.
Szoktam velük beszélgetni együtt is, külön is, mikor hogy. Na aztán amikor szakítottunk az exemmel és képbe került egy másik srác, akkor beszélgettünk a barát koliszobájában kettesben egy kicsit.
Máskor is volt már ilyen, és láttam mennyire imádja a barátnőjét ezért egy percig nem gondoltam volna, hogy ez probléma lehet..eddig sem volt az.
Na ja... beszélgettünk egy 2-3 órát, és a vége felé egyszerűen éreztem, de nagyon éreztem rajta a vonzalmat és azt, hogy legszívesebben megcsókolna. Én próbáltam a egyre ridegebb lenni, csak annyira, hogy ne ölje meg a barátságunkat, de vegye észre, hogy én nem vagyok ebben az egészben partner. Ha ezt nem teszem, és pont annyira barátságos vagyok vele, mint a beszélgetés elején.. Hát akkor egészen biztos, hogy máshogy ért volna véget az a történet.
Mindezt úgy, hogy ő lett volna az utolsó, akiről azt gondoljam ez gond lehet. Sose mutatta, hogy tetszem neki, emellett ők voltak az a páros, akik mindig mindenkor kitartanak egymás mellett és ezt már rengetegszer bizonyították is.
Hát..szingli lettem, dumcsiztam vele a szobájában, és ez lett..
Na azóta tényleg minden helyzetben tartom magam ehhez. És ha csak nem meleg barát, vagy rokon, akkor hozzám kettesben nem jön fel senki. És lehetőség szerint én sem megyek fel máshoz.
többször is hangot adtam már a véleményemnek, megtszem most is: Agyhalál, hogy egy csaj nem hívhat be egy havert a lakásába, mert az a haver fejében szexet jelent és még a csaj lesz a hülye, ha leállítja. Durva, h februárban 5 fokban csak nyilvános helyen találkozhatsz egy ffi ismerőssel vagy a hideg utcákon kell csatangolni, nehogy félreértse a szitut.
Hát komolyan mondom az agyam dobtam el, mikor pár hónapja írt itt egy lány, h órákig ült decemberben egy fiúbarátjával egy parkban a padon. Nem mert felmenni a fiú lakásába, nehogy félreértés legyen.
kérdező, nehogy már az esőben kint mászkálhatok. Hívd fel az albérletbe, ha van olyan barom, h ezt félreérti, röhögd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!