Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdetek el valakivel beszélgetni?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, olyan jó lenne valakivel beszélgetni, időt tölteni. Nyilván ezt nem lehet csak úgy elkezdeni, valahogy meg kell ismerni a másikat.2016. febr. 25. 11:56
1/7 anonim válasza:
Szia Bálint vagyok, téged hogy hívnak?
4/7 Blade Bone válasza:
Hát nem így.. Először is ennek valami oka kellene, hogy legyen és még ha ez meg is van, az sem jelent semmit, mert nem tudom sok ember mit vár egy beszélgetéstől, vagy levelezéstől.. A legfontosabb talán, hogy nyisd ki a szád, ha nem tudsz miről mesélni akkor legalább kérdezz vagy valami.. Mert annyira szánalmas mikor valaki itt sír pl, hogy szeretne beszélgetni stb. aztán mikor ráír az ember, akkor meg csak egy szóval lerendez mindent, és még hírből sem ismeri a kommunikáció alapelveit.
5/7 Titusztitusz válasza:
Nem értelek kérdező...Hát ugyan mi olyan van a világon, ami könnyebb dolog lenne, mint a "beszélgetés", meg az ismerkedés???? Eszem teljesen megáll...Te meg nem tudod hogy elkezdeni? Hihetetlen hogy mik vannak ezen a világon...
6/7 anonim válasza:
Én ezt a bemutatkozást csak későbbre tartogatom nem ezzel kezdek ez túl direkt. Valami hülyeséget találok ki ami eszembe jut, hol van ez és az utca/ hely, vagy merre megy? én is pont arra, megkérdezed milyen napja volt, ilyen általános dolgok, egy-két bók. Aztán ha ő is kérdez beszél magáról kérsz valami elérhetőséged meg h mikor láthatod legközelebb.
7/7 anonim válasza:
Például úgy, mint most te! Felteszek egy kérdést, aztán itt már elindulhat a beszélgetés fonala. Vagy mesélek valamit, hogy (épp) mi történt vele, ha a szituációhoz illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!