Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
???srac??? kérdése:
Hogyan lehet meg fogni egy olyan bomba nőt akinél tudom hogy van esélyem? , (mondta hogy szimpi vagyok meg bejövök neki) persze ez lehet kamu lehet nem viszont találkozunk is meg dumálunk is, de nem valami sokat. Pedig az elején szerintem pont kéne.
Figyelt kérdés
2016. márc. 18. 16:35
1/5 anonim válasza:
Ha te nem vagy bomba pasi, akkor kamuzott.
2/5 A kérdező kommentje:
Jó, persze kinek mi számít bombának.nem tartom magam rossz pasinak...
2016. márc. 18. 16:38
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzá szólást amúgy de nem értek vele egyet mert volt már bomba nőm és nagyon jól ment az más hogy meddig és miért.
2016. márc. 18. 16:55
4/5 anonim válasza:
Legyél az élet minden területén a legjobb partner. Ennyi kell, nem több.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De tényleg, jó és el gondolkodtató. De nem érzem magam ebben elörébb
2016. márc. 18. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!